Ευχαριστήρια επιστολή προς τους χορηγούς του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λεβαδέων

Η Δήμαρχος Λεβαδέων και η Επιτροπή Κοινωνικού Παντοπωλείου εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς τον κ. Παναγιώτη Γεραντώνη, ο οποίος σε εβδομαδιαία βάση προσφέρει αλιεύματα σε δώδεκα άπορες οικογένειες, τον κ. Πέτρο Πούλο, ο οποίος χορηγεί με είδη συσκευασίας, τον κ. Ιωάννη Αθανασόπουλο για την χορηγία του σε σχολικά είδη, γραφική ύλη και σχολικά βιβλία - βοηθήματα, τον Εμπορικό Σύλλογο Λιβαδειάς για την χορηγία του σε είδη καθαρισμού και οικιακής χρήσης και την εταιρεία Lidl Hellas για την χορηγία ειδών ιματισμού, υπόδησης και μαγειρικών σκευών.
 Τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λεβαδέων και ευελπιστούμε, όλοι μαζί, να συνεχίσουμε να στηρίζουμε τους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας.


Ευχαριστήρια επιστολή

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][facebook]

Author Name

ΘΗΒΑ ΒΟΙΩΤΙΑ {facebook#https://www.facebook.com/thivagr/?ref=bookmarks} {twitter#https://twitter.com/ThivaRealnews} {google#https://plus.google.com/u/0/102452211922544734621} {pinterest#https://gr.pinterest.com/thivarealnews/} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UCM95blsUdcC2RFtTPLXyzbw} {instagram#https://www.instagram.com/thivarealnews/}

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.