Η Απάντηση του Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων στην καταγγελία Σαγάνα

Αφού πέρασε το χρονικό διάστημα που χρειαζόταν ώστε να απολαύσει «την τεράστια επιτυχία του» από την φοβερή του αποκάλυψη ,ο αρχηγός της Λαϊκής Συσπείρωσης του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων  κος Σαγάνας, ας ακουστεί και ο αντίλογος.
Τα δυόμιση χρόνια που είμαι Δημοτικός Σύμβουλος, σε μια δημοτική αρχή που αγωνίζεται σε δύσκολες συνθήκες, καταφέραμε να κάνουμε στο Δήμο μας πολλά πράγματα. Οι Δημότες τα βλέπουν καθημερινά.
Στο Μάζι όπου κατοικώ αυτά τα χρόνια έγιναν τόσα, που δεν έγιναν πολλά προηγούμενα χρόνια που τα πράγματα ήταν πιο εύκολα και τα χρήματα περισσότερα. Και αυτά τα βλέπουν οι κάτοικοι του Μαζίου.
Όλη η Δημοτική Αρχή από τον Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους, μέχρι τους Προέδρους και τους Δημοτικούς Συμβούλους, με προσωπική εργασία πολλές φορές και πολύ χρόνο που διαθέτουμε, προσπαθούμε για το καλό των χωριών μας. Οι Δημότες, μας βλέπουν καθημερινά. 
Η παρουσία μου στο Μάζι είναι παντού και σε εικοσιτετράωρη βάση. Οι Δημότες με βλέπουν.
Για όλα τα παραπάνω δεν χρειάζονται φτιαγμένες φωτογραφίες και υβριστικές ανακοινώσεις για να πείσουμε. Πείθουμε γιατί οι Δημότες μας βλέπουν, μας μιλάνε και τους ακούμε και μας βρίσκουν παντού.
Φωτογραφίες, υβρεολόγιο και χυδαιότητα  χρειάζονται όσοι δεν έχουν να πουν κάτι και απλώς εξυπηρετούν «δικούς τους ανθρώπους», αλλά και όσοι απορροφημένοι  από τη μιζέρια τους, βλέπουν το δέντρο και χάνουν το δάσος. Αυτοί θα κριθούν και θα απολογηθούν εκεί που πρέπει.
Για το λόγο αυτό προτείνω στον κο Σαγάνα  στο επόμενο φωτογραφικό του ταξίδι στο Μάζι, να φωτογραφίσει την Παιδική Χαρά, το Γήπεδο Μπάσκετ, το 5χ5,το νέο αντλιοστάσιο ύδρευσης για τον υψηλό οικισμό, τις δεντροφυτεύσεις, τις επεκτάσεις φωτισμού κ.α., τα οποία έγιναν τα δυόμιση τελευταία χρόνια και στα οποία ήμουν σε όλα παρών, ενώ αυτός και η Παράταξή του δεν τα γνωρίζει.
Επίσης του προτείνω, αν έχει σκοπό να συνεχίσει το έργο του ως επόπτης παρκαρισμένων οχημάτων, να δημοσιεύσει   φωτογραφίες από το δρόμο που παρκάρει αυτός τα οχήματά του, αλλά και  συνεργάτες του.
Μια απλή τροχαία παράβαση έχει αναδειχθεί σε πολιτικό ζήτημα,τα αρμόδια πολιτικά και ποινικά δικαστήρια θα κρίνουν τις προθέσεις της κάθε πλευράς.
Ότι και να κάνει όμως οι κάτοικοι του Μαζίου μας βλέπουν και μας ξέρουν όλους, ξέρουν  και τον κο Σαγάνα.
Λουκάς Κοκκοράκης
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων

καταγγελία Σαγάνα

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget