Η Φανή Παπαθωμά για την τοποθέτηση φωτεινών σηματοδοτών

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 1-11-2016 στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Π. Ε. Βοιωτίας, κας Φανής Παπαθωμά , με πολίτες του οικισμού του Δήμου Λεβαδέων , Πέρα Χωριού , για την τοποθέτηση φωτεινών σηματοδοτών.Ξεκινάει από 10 Νοέμβρη η τοποθέτηση φωτεινών σηματοδοτών στις κάθετες διασταυρώσεις και η τοποθέτηση κίτρινων προειδοποιητικών σηματοδοτών στο δρόμο ταχείας κυκλοφορίας Λιβαδειάς – Αράχωβας , σε απόσταση 100 μ. από τις διασταυρώσεις.
 Η Αντιπεριφερειάχης τόνισε :
 “ Είναι ένα αίτημα χρόνων των κατοίκων της Λιβαδειάς , το οποίο πραγματοποιείται. Γιατί κύριο μέλημά μας είναι η ασφάλεια των πολιτών μας .
 Θα γίνει τοποθέτηση φωτεινών σηματοδοτών με επενέργεια στις κάθετες διασταυρώσεις και η τοποθέτηση κίτρινων προειδοποιητικών σηματοδοτών στον δρόμο Λιβαδειάς – Αράχωβας , έτσι ως ορίζει ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας.
 Προσπαθούμε καθημερινά για την αναβάθμιση των οδικών υποδομών μας και δίνουμε έμφαση στις απρόσκοπτες και ασφαλείς μετακινήσεις των πολιτών μας “.

Φανή Παπαθωμά

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][facebook]

Author Name

ΘΗΒΑ ΒΟΙΩΤΙΑ {facebook#https://www.facebook.com/thivagr/?ref=bookmarks} {twitter#https://twitter.com/ThivaRealnews} {google#https://plus.google.com/u/0/102452211922544734621} {pinterest#https://gr.pinterest.com/thivarealnews/} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UCM95blsUdcC2RFtTPLXyzbw} {instagram#https://www.instagram.com/thivarealnews/}

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.