Επίσκεψη της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ στη Λιβαδειά

Αντιπροσωπεία μελών της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ επισκέφθηκε χθές τη Λιβαδειά στην προγραμματισμένη συνάντηση γνωριμίας και εργασίας με τους 21 απασχολούμενους της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Λεβαδέων (ΚΕΔΗΛ) που θα διαχειριστούν το πρόγραμμα “Accommodation of Asylum Seekers and Relocation Candidates in Livadia”.
 Η πρώτη αυτή συνάντηση είχε ως στόχο την ενημέρωση των απασχολουμένων σχετικά με τους κανόνες της συμφωνίας μεταξύ των δύο μερών για την υλοποίηση του προγράμματος και την αναφορά των στόχων που έχουν τεθεί από τις δύο πλευρές και πρέπει να υλοποιηθούν μέχρι το τέλος του 2016.
 Τα μέλη της αντιπροσωπείας της Ύπατης Αρμοστείας έδωσαν συμβουλευτικές/κατευθυντήριες οδηγίες σε όλη την ομάδα της ΚΕΔΗΛ, ενώ πραγματοποιήθηκε και μία μικρή εκπαίδευση σε συγκεκριμένες ειδικότητες.
 Το παρών στη συνάντηση έδωσε η Δήμαρχος Λεβαδέων, κ. Γιώτα Πούλου, ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΛ, κ. Αθανάσιος Αλεστάς και η Αντιπρόεδρος , κ. Κοσμίδη – Περλεπέ Πανωραία.
 Το πρόγραμμα “Accommodation of Asylum Seekers and Relocation Candidates in Livadia” υλοποιείται από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Λεβαδέων σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του Ηνωμένων Εθνών και χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Accommodation of Asylum Seekers and Relocation Candidates in Livadia

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][facebook]

Author Name

ΘΗΒΑ ΒΟΙΩΤΙΑ {facebook#https://www.facebook.com/thivagr/?ref=bookmarks} {twitter#https://twitter.com/ThivaRealnews} {google#https://plus.google.com/u/0/102452211922544734621} {pinterest#https://gr.pinterest.com/thivarealnews/} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UCM95blsUdcC2RFtTPLXyzbw} {instagram#https://www.instagram.com/thivarealnews/}

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.