ΕΚΔΟΣΗ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΥΣ ΛΗΠΤΕΣ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΣΕ ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΦΡΑΓΚΟ

Αναρτήθηκε την 22α Νοεμβρίου 2016 στην Διαύγεια η υπ’ αρίθμ. 218/2016 απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, αναφορικά με την έκδοση ψηφίσματος συμπαράστασης στους λήπτες στεγαστικών δανείων σε ελβετικό φράγκο της Στερεάς Ελλάδας.
 Αφού τέθηκε υπ’ όψιν του σώματος, επιστολή αγωνίας που είχε αποστείλει ο πρόεδρος του Συλλόγου Δανειοληπτών Ελβετικού Φράγκου (ΣΥΔΑΝΕΦ) http://www.daneia-chf.gr/katastatiko.html κ. Παντελής Αντωνιάδης, ανέφερε μεταξύ άλλων :
 * «…Δια της παρούσης επιστολής κάνουμε έκκληση να ενώσουμε όλοι μαζί την φωνή μας στα δίκαια αιτήματα των συνανθρώπων μας, εκφράζοντας την στήριξη του αιτήματος για άμεση ‘Νομοθέτηση της απόφασης 334/2016 Π.Π.Α’. Απαιτείται τώρα όσο ποτέ άλλοτε η δημιουργία πλατιάς κοινωνικής συμμαχίας σε όλους τους τομείς.
 Ας μην κοκκινίσουν κι’ άλλες χιλιάδες δάνεια που κινούνται οριακά !!...»
 * «…Αξιότιμοι Κε Περιφερειάρχη, Πρόεδρε Περιφερειακού Συμβουλίου, Αντιπεριφερειάρχες , λοιπά μέλη Περιφερειακού Συμβουλίου, πρέπει άμεσα να εξαλειφθεί η αδικία που αφορά δεκάδες χιλιάδες Έλληνες δανειολήπτες πολίτες και της Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ώστε να μη βρεθούν στον δρόμο χιλιάδες οικογένειες, οι οποίες θα συνεχίσουν να χρωστούν ένα αόριστο κεφάλαιο με κίνδυνο να διαταραχθεί η κοινωνική σταθερότητα στη χώρας μας…»
 Τέλος, μετά από μια γλαφυρή περιγραφή του οξύτατου θέματος των δανείων σε ελβετικό φράγκο που αποτελεί θηλιά στο λαιμό για χιλιάδες νοικοκυριά, το Περιφερειακό συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας αποφάσισε κατά πλειοψηφία την έκδοση ψηφίσματος συμπαράστασης στους λήπτες στεγαστικού δανείου σε ξένο νόμισμα (ελβετικό φράγκο).


ΕΚΔΟΣΗ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget