Τελειώνει η πληρωμή διοδίων για τους μόνιμους κατοίκους στα όρια του Δήμου τους

Mέσα στο '17, οι κάτοικοι Δήμων δεν θα πληρώνουν διόδια στα όρια του Καλλικρατικού Δήμου τους, ανακοίνωσε ο Υπουργός Υποδομών & Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, μιλώντας το πρωί της Κυριακής στην ΕΡΤ1, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις, με αφορμή τις κατά καιρούς κινητοποιήσεις κατοίκων του Δήμου Ωρωπού και όμορων Δήμων και αιτία το μεγάλο αυτό θέμα.
«...Σε τέτοιες περιπτώσεις έχουμε προχωρήσει ήδη και έχουμε κάνει συμφωνία με τους παραχωρησιούχους και έχουμε συγκεκριμένες προβλέψεις για τους μόνιμους κατοίκους. Σε βήματα υλοποιείται αυτή η συμφωνία βήμα – βήμα. Πολύ πιο σύντομα οι κάτοικοι του Δήμου Ωρωπού, ή αντίστοιχων Δήμων δεν θα πληρώνουν διόδια στα όρια του Δήμου τους», τόνισε ο Υπουργός, για να απαντήσει στο δημοσιογραφικό ερώτημα, «...από πότε μπορεί να ισχύσει αυτό;»: «Μέσα στο ’17. Σε επίπεδο Καλλικρατικού Δήμου».
 «Όπως έχουν προβλεφθεί εκπτώσεις για τους πολύ συχνούς χρήστες που είναι οι μόνιμοι κάτοικοι και είναι εργαζόμενοι σε όμορο Δήμο, όπως έχουν προβλεφθεί να περνάνε ελεύθερα τα αυτοκίνητα που μεταφέρουν άτομα με ειδικές ανάγκες. Πιστεύω ότι αυτά όφειλαν να τα έχουν οι συμβάσεις στην αρχή, όποιο και να ήταν το οικονομικό μοντέλο», σύμπληρωσε.

Χρήστος Σπίρτζης

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget