Η Γιώτα Πούλου απαντά στις καταγγελίες για προσλήψεις “ημετέρων”

Απάντηση στα όσα καταγγέλλει σύσσωμη η αντιπολίτευση του Δ. Λεβαδέων για αδιαφάνεια και προσλήψεις “ημετέρων”,  μετά την επιλογή 21 ατόμων, που θα ασχοληθούν με την υλοποίηση του προγράμματος  στέγασης των προσφύγων του ΟΗΕ στη Λιβαδειά, έδωσε η δήμαρχος Γιώτα Πούλου.
 Μιλώντας στο ΣΕΙΡΙΟ τόνισε ότι  ουσιαστικά δεν πρόκειται για προσλήψεις αλλά για συμβάσεις έργου κι ότι η επιλογή έπρεπε να γίνει μέσα σε ασφυκτικά χρονικά πλαίσια, ως εκ τούτου το Δ.Σ της ΚΕΔΗΛ δεν κατάφερε να δει και τους 140  υποψήφιους αλλά περίπου 80.
 Η κ. Πούλου απάντησε και στο ερώτημα εάν έχουν  επιλεγεί άτομα που ήταν υποψήφια με το συνδυασμό της λέγοντας ότι εφόσον έχουν τα προσόντα δεν έπρεπε να αποκλειστούν από τη διαδικασία. Συμπλήρωσε δε με νόημα ότι μέσα στους επιλεγέντες περιλαμβάνονται και συγγενικά πρόσωπα δημοτικών συμβούλων της μειοψηφίας.
 Για την παρουσία της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου  Ελίζας Γεωργαντά στην επιτροπή της ΚΕΔΗΛ. τόνισε ότι δεν είχε καμία εμπλοκή, ενώ καυτηρίασε τη στάση του δ.σ της μειοψηφίας και μέλους του Δ.Σ της ΚΕΔΗΛ Γιώργου Ζιώγα ότι αποχώρησε από τη διαδικασία για αντιπολιτευτικούς λόγους.
 Η δήμαρχος δήλωσε έτοιμη να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις σε προσεχές δημοτικό συμβούλιο.
 Σύμφωνα με πληροφορίες το θέμα θα φθάσει και στη Βουλή με ερώτηση βουλευτή της ΝΔ.

Γιώτα Πούλου

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget