Συγχαρητήρια Δημάρχου Λεβαδέων προς τους αθλητές/τριες του Αθλητικού Συλλόγου Λιβαδειάς "Αναγέννηση"

Η Δήμαρχος Λεβαδέων με αφορμή τις σημαντικές διακρίσεις που απέσπασαν οι αθλητές και αθλήτριες του Αθλητικού Συλλόγου Λιβαδειάς “Αναγέννηση” απέστειλε την ακόλουθη συγχαρητήρια επιστολή:
 “Με την παρούσα επιστολή επιθυμώ να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου προς τους αθλητές του τμήματος αντιπτέρισης του Αθλητικού Συλλόγου Λιβαδειάς “Αναγέννηση”, για την εκπληκτική εμφάνισή τους και τις σημαντικές διακρίσεις που απέσπασαν στο Περιφερειακό Προκριματικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α' φάσης, που πραγματοποιήθηκε στο Λαύριο.
 Οι αθλητές, οι οικογένειες τους και εσείς ως προπονητής της ομάδας με τις προσπάθειες που καθημερινά καταβάλετε, καταφέρατε να πετύχετε σημαντικά αθλητικά αποτελέσματα που δικαιώνουν τους κόπους σας και κάνουν όλους μας υπερήφανους.
 Εύχομαι η προσπάθεια αυτή να στεφτεί με ανάλογη επιτυχία στο μέλλον και να συνεχίσετε να προάγετε το αθλητικό ιδεώδες στην πόλη μας. Ο Δήμος Λεβαδέων θα στέκεται πάντα αρωγός δίπλα σας σε κάθε προσπάθεια για την ανάπτυξη του υγιούς αθλητικού πνεύματος.
 Παρακαλώ να διαβιβάσετε τα συγχαρητήρια μου σε όλες και σε όλους τους αθλητές και εύχομαι καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στις μελλοντικές αθλητικές σας διεκδικήσεις.

Συγχαρητήρια Δημάρχου Λεβαδέων

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][facebook]

Author Name

ΘΗΒΑ ΒΟΙΩΤΙΑ {facebook#https://www.facebook.com/thivagr/?ref=bookmarks} {twitter#https://twitter.com/ThivaRealnews} {google#https://plus.google.com/u/0/102452211922544734621} {pinterest#https://gr.pinterest.com/thivarealnews/} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UCM95blsUdcC2RFtTPLXyzbw} {instagram#https://www.instagram.com/thivarealnews/}

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.