Τοπικό Συμβούλιο Νέων - συγκέντρωση προϊόντων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θηβαίων

Η λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου είναι μια ιδιαίτερα σημαντική προσπάθεια η οποία προσφέρει μια ανάσα σε εκατοντάδες συμπολίτες μας και αξίζει την στήριξη όλων μας. Ιδιαίτερα μάλιστα μετά την πρόσφατη διάρρηξη και την απώλεια πολλών ειδών, είναι απαραίτητη η εκ νέου ενεργοποίηση των κατοίκων προκειμένου να γεμίσουν ξανά τα ράφια του Παντοπωλείου μας.
Το Τοπικό Συμβούλιο Νέων (ΤΟ.ΣΥ.Ν.) του Δήμου Θηβαίων συμμετέχοντας στην προσπάθεια αυτή καλεί όλους τους πολίτες της περιοχής και ειδικά τους νέους σε μια μαζική συλλογή προϊόντων με σκοπό την ενίσχυση του Παντοπωλείου. Η συγκέντρωση των προϊόντων από το ΤΟ.ΣΥ.Ν. θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 27/10 - 4/11. 
Τα είδη που συγκεντρώνουμε με βάση τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου είναι τα εξής:
•    Τρόφιμα μακράς διάρκειας. Υπάρχει μεγάλη ανάγκη για βρεφικό και παιδικό γάλα!
•    Είδη προσωπικής υγιεινής
•    Σχολικά είδη
•    Παιχνίδια
Οι προσφορές γίνονται:
•    Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο (επί των οδών Αγγελίδη και Πελοπίδου, έναντι ΟΑΕΔ), το οποίο λειτουργεί κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από τις 10:30 έως τις 12:30
•    Στα Καλάθια του Παντοπωλείου στα Σούπερ Μάρκετ : ΑΒ Βασιλόπουλος, Γαλαξίας και My Market
•    Στο Δημαρχείο ( Κύπρου 3, Κοινωνική Υπηρεσία) από τις 08:00 έως τις 16:00.
Όποιος αδυνατεί να παραδώσει αυτοπροσώπως τα προϊόντα, παρακαλούμε να επικοινωνήσει μαζί μας στο τηλέφωνο 6983233996 (Καλαμιώτης Σταμάτης) προκειμένου να αναλάβουμε την παραλαβή και παράδοσή τους. 
Παράλληλα, κοινοποιούμε την πρόσκληση στα σχολεία της περιοχής καθώς είμαστε βέβαιοι πως τόσο οι μαθητές όσο και οι εκπαιδευτικοί θα συμβάλλουν δυναμικά σε αυτήν την κίνηση.

Με εκτίμηση,
Τοπικό Συμβούλιο Νέων Δήμου Θηβαίων

Τοπικό Συμβούλιο Νέων

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget