Μήνυμα Δημάρχου Θηβαίων για την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων

Κάθε χρόνο την 1η Οκτωβρίου, εορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων για να αποτίσει τον οφειλόμενο φόρο τιμής στους ανθρώπους που «έχτισαν» στη ζωή μας και που μας μεγάλωσαν με υπονομετικότητα, θυσίες και κόπους. Είναι μια μέρα σύμβολο για την εμπειρία, τη σοφία και την αρετή των δικών μας ανθρώπων, των συγγενών, των φίλων των συμπολιτών μας.
 Ο Δήμος Θηβαίων βρίσκεται πάντα δίπλα τους, αρωγός και συμπαραστάτης και μέσα από την λειτουργία των ΚΑΠΗ του Δημοτικού Οργανισμού Θήβας, που υλοποιούν προγράμματα όπως προληπτικών εξετάσεων υγείας, άθλησης, ψυχολογικής υποστήριξης αλλά και εκδηλώσεις, εκδρομές, συμβάλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους και την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους. Επίσης με το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» στηρίζουμε τους ανήμπορους και μοναχικούς πολίτες της τρίτης ηλικίας.
 Επιπλέον ολοκληρώσαμε το έργο με τίτλο : «Βελτίωση και Ενεργειακή αναβάθμιση καταστήματος δημοτικής αγοράς του Δήμου Θηβαίων», που αφορά υφιστάμενο κτίριο (ΠΡΩΗΝ ΚΤΕΛ), σε τμήμα της Δημοτικής Αγοράς του Δήμου Θηβαίων, που αναβαθμίστηκε ενεργειακά με παρεμβάσεις τόσο στα οικοδομικά του στοιχεία, όσο και στις ηλεκτρομηχανολογικές του εγκαταστάσεις και το οποίο θα φιλοξενήσει το ΚΑΠΗ Θήβας.

Μήνυμα Δημάρχου Θηβαίων

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget