Θεατρικό Εργαστήρι Ένωσης Μικρασιατών Θήβας με την Ντίνα Αβαγιαννού

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά για την Ένωση Μικρασιατών Θήβας η συνεργασία μας με την ηθοποιό Ντίνα Αβαγιαννού, η οποία θα καθοδηγήσει σκηνοθετικά για την περίοδο 2016-17,  το Θεατρικό Εργαστήρι παιδιών και ενηλίκων. Οι καλλιτεχνικοί στόχοι τέθηκαν και είναι υψηλοί και αυτό ήδη έχει δώσει ώθηση στα μέλη μας.
 Αναφέροντας λίγα λόγια για το βιογραφικό της πρέπει να σημειώσουμε ότι είναι απόφοιτη του Θεάτρου Τέχνης Κάρολου Κουν, όπου συνεργάστηκε και ως νέα ηθοποιός με σκηνοθέτες τους:  Κάρολο Κουν, Μίμη Κουγιουμτζή, Γιώργο Λαζάνη σε παραστάσεις σύγχρονου και κλασσικού ρεπερτορίου με συμμετοχή ως κορυφαία σε παραστάσεις αρχαίου δράματος.
 Μερικοί από τους σκηνοθέτες που έχει συνεργαστεί είναι οι Θ Κυρίτσης, Θ Παπαγεωργίου, Λ Πρωτοψάλτη,  Κ Τσιάνος,  Γ Μαργαρίτης, Ν Αρμάος,  Ε Γκονζάλεθ, Α Φρίλινγκ,  Σ Χατζάκης,  Στ. Φασουλής,  Π. Ζούλιας,  Μ. Κακογιάννης κ.α..................
 Έχει λάβει βραβείο καλύτερης ερμηνείας στην παράσταση 4ever που διοργανώθηκε στο θέατρο Ιλίσσια Βολανάκης από τις θεατρικές επιχειρήσεις Τάσου Παπανδρέου.
 Ασχολείται από το 1981 με το θεατρικό παιχνίδι όπου δάσκαλός της ήταν ο Λάκης Κουρεντζής και έχει υπάρξει εμψυχώτρια σε ομάδες παιδιών δημοτικών σχολείων, με ειδικές δυνατότητες, έφηβους και άτομα με ψυχικές ανάγκες.
 Έχει σκηνοθετήσει πολλά έργα με ερασιτεχνικές ομάδες ανά την Ελλάδα, ενώ αυτή την περίοδο συνεργάζεται με το ΔΗ. ΠΕ ΘΕ Ιωαννίνων όπου θα ανεβάσει την παράσταση Οδυσσεβάχ.
Η συνέχεια επί της σκηνής!!!

Ντίνα Αβαγιαννού

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget