Τα 10 πιο απίθανα πράγματα που έχουν πετάξει οπαδοί μέσα στο γήπεδο!

Πραγματικά δεν μπορεί να πάει το μυαλό σας στα περισσότερα από τα παρακάτω 10 αντικείμενα που έχουν πεταχτεί μέσα στο γήπεδο…
 1) Στον αγώνα Μπρέντφορντ-Μίλγουολ, το 1965 σύμφωνα με μαρτυρία της αγγλικής εφημερίδας “Guardian”, από τις εξέδρες εκτοξεύθηκε μία… χειροβομβίδα, η οποία (προφανώς) δεν είχε απασφαλιστεί.
 2) Στο Ελ Σαλβαδόρ το 1993, στην αναμέτρηση με τις Βερμούδες οι οπαδοί των γηπεδούχων, άγνωστο γιατί, άρχισαν να πετούν στον αγωνιστικό χώρο μεταξύ άλλων νεκρές γάτες, σακούλες με ούρα και πολλά ιγκουάνα!
 3) Σε φιλικό της Χιλής με αντίπαλο τους Κινγκς της Νέας Ζηλανδίας σημειώθηκε ένα από τα πλέον κωμικά περιστατικά. Δέκα λεπτά πριν την ολοκλήρωσή του, ένας φίλαθλος εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο κρατώντας μία πόρτα αυτοκινήτου!
 4) Το ιταλικό δικαστήριο είχε επιβάλει πρόστιμο σε οπαδό 10.000 ευρώ, επειδή πέταξε σε αγώνα της Μίλαν με την Ίντερ ένα κουνέλι!
 5) Από τη λίστα αυτή δεν θα μπορούσε να λείψει η γουρουνοκεφαλή που έφτασε στο χορτάρι του γηπέδου στην πρώτη επίσκεψη του Λουίς Φίγκο στο «Καμπ Νόου» κατά την εκτέλεση ενός κόρνερ!
 6) Πάλι σε el clasico, ξανά ο Φίγκο σε κόρνερ κι αυτή την φορά φεύγει ένα μπουκάλι ουίσκι γνωστής μάρκας και προσγειώνεται δίπλα στον Πορτογάλο.
 7) Ίντερ εναντίον Αταλάντα στο «Τζιουζέπε Μεάτσα», τον Μάιο του 2001. Οι «νερατζούρι» κλέβουν ένα σκουτεράκι, το οποίο άγνωστο πώς, περνάνε στο γήπεδο και του βάζουν φωτιά.
 8) Ο Γκάρι Νέβιλ δεν θα ξεχάσει το μισοφαγωμένο χάμπουργκερ που δέχθηκε από «γενναιόδωρο» φίλαθλο της Λίβερπουλ σε ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
 9) Προημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες το 2004, μεταξύ Αμέρικα και Σάο Καετάνο. Το παιχνίδι φτάνει στο τέλος του και οι παίκτες αρχίζουν το ξύλο. Στον καυγά μπήκαν και φίλαθλοι, ένας εκ των οποίων εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο με ένα καρότσι οικοδομής.
 10) Ο Πολ Γκασγκόιν, λάτρης συγκεκριμένης σοκολάτας, όταν επέστρεψε ως αντίπαλος της Νιούκαστλ, με τη φανέλα της Τότεναμ δέχτηκε δεκάδες από τις αγαπημένες του σοκολάτες. Αυτός σήκωσε μία, την άνοιξε και την έφαγε.

Πηγή: perierga.gr


απίθανα πράγματα

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget