ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΤΟΠΕΝ

Το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς καταγγέλει τους νοσηρούς εγκέφαλους που θέλουν να φιμώσουν την μόνη ελεύθερη φωνή της Ελλάδας την ΕΡΤΟΠΕΝ, κάνοντας για τρίτη φορά μέσα σε ένα χρόνο κατάσχεση των μηχανημάτων της.
 Όλοι γνωρίζουν ότι στο ραδιόφωνο δυο αποφάσεις του Δ΄ τμήματος του ΣτΕ και της ολομέλειας του, έχουν κρίνει τελεσίδικα ότι κανένας ραδιοφωνικός σταθμός δε λειτουργεί σε νομοθετικό πλαίσιο λειτουργίας, πόσο μάλλον όταν η κυβέρνηση και ο ίδιος ο υπουργός επικρατείας πρόσφατα εγκαινίασε τη λειτουργία ραδιοφωνικού σταθμού στη Θεσσαλονίκη του ΑΠΕ-ΜΠΕ αν και εκεί υπήρχαν δυο δημόσιοι Ρ/Σ σταθμοί της ΕΡΤ. Αυτά για την ιστορία.
 Η ΕΡΤΟΠΕΝ έδινε και δίνει βήμα σε όλους όσους πολεμούν τα μνημόνια και τα θανατηφόρα μέτρα που φέρνουν στις πλάτες της κοινωνίας και που αφανίζουν γενιές ολόκληρες.
 Είναι η μόνη φωνή που ενοχλεί τους Γερμανοτσολιάδες γι’ αυτό και θέλουν να τη φιμώσουν. Το μόνο που θα καταφέρουν είναι να δυναμώσουν το Κίνημα εναντίον τους .
 Απαιτούμε ΕΔΩ και ΤΩΡΑ να επιστραφεί ΟΛΟΣ ο εκδικητικά κατασχεμένος εξοπλισμός.
 Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 ΣΤΑΘΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ              ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΕΡΤΟΠΕΝ

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][facebook]

Author Name

ΘΗΒΑ ΒΟΙΩΤΙΑ {facebook#https://www.facebook.com/thivagr/?ref=bookmarks} {twitter#https://twitter.com/ThivaRealnews} {google#https://plus.google.com/u/0/102452211922544734621} {pinterest#https://gr.pinterest.com/thivarealnews/} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UCM95blsUdcC2RFtTPLXyzbw} {instagram#https://www.instagram.com/thivarealnews/}

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.