ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΕΤΑΛΛΟΥ Ν. ΒΟΙΩΤΙΑΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Άκρως προκλητική και επικίνδυνη κρίνεται η ενέργεια του Δημάρχου της Θήβας και της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου να προσκαλεστεί, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στις εκδηλώσεις μνήμης για την 28η Οκτώβρη, ο Χρυσαυγίτης Βουλευτής Καρακώστας.
 Οι απόγονοι του Χίτλερ και των ταγμάτων ασφαλείας δεν έχουν καμία θέση στην πόλη μας. Αυτοί ήταν που «χθες» κυνηγούσαν και σκότωναν κάθε αγωνιστή και αντιστασιακό, κάθε άνθρωπο που πάλευε για την απελευθέρωση της πατρίδας του.
 Αυτοί είναι που «σήμερα» επιτίθενται σε πρωτοπόρους εργάτες και σε μετανάστες, σπέρνουν το δηλητήριο του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, δολοφόνησαν τον Παύλο Φύσσα.
 Η συνοδεία του συγκεκριμένου Βουλευτή ήταν που επιτέθηκε άνανδρα και απροκάλυπτα πέρσι τέτοια εποχή σε συναγωνιστή Θηβαίο πολίτη, που τόλμησε να σηκώσει ανάστημα και να διαμαρτυρηθεί ενάντια στα ναζιστικά αποβράσματα.
 Ο εργατόκοσμος της Θήβας έχει γνώση από δαύτους. Είναι δηλωμένοι απόγονοι του Χίτλερ και των γερμανοτσολιάδων, και σαν τέτοιοι πρέπει να αντιμετωπίζονται.
 Ο φασισμός – ναζισμός είναι ξένος προς τα συμφέροντα των εργαζομένων. Το ίδιο και κάθε πολιτικό μόρφωμα τέτοιου είδους, όπως η Χρυσή Αυγή.
 Τα σωματεία και το Ε.Κ.Θ. να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Να μη δεχθούν να σταθούν δίπλα με τους θύτες του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου. Η καταδίκη τέτοιων γεγονότων και πρακτικών πρέπει να εκφραστεί από όλους τους φορείς, τους εργαζόμενους και το λαό της Θήβας.

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΕΤΑΛΛΟΥ Ν. ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget