Το απίστευτο τρικ που θα σας κοιμίσει σε 60 δευτερόλεπτα!

Η δουλειά, το άγχος της καθημερινότητας, και η κουραστική ρουτίνα πολλές φορές μας αφήνουν ξάγρυπνους αντί να λειτουργούν σαν ένα στιγμιαίο και αποτελεσματικό υπνωτικό χάπι. Η υπερένταση και η ανησυχία νικούν την εξάντληση και έτσι ο ύπνος φαντάζει να είναι ένα μακρινό... όνειρο!
 Αν έχετε δοκιμάσει να μετράτε προβατάκια, να ακούτε χαλαρωτικά cd με ήχους του δάσους για να ηρεμήσετε, να κάνετε ζεστό ντους και να πίνετε γάλα χωρίς κανένα αποτέλεσμα, ευκαιρία να πειραματιστείτε με μία καινούρια τεχνική. Τί χρειάζεστε; Μόνο 60 δευτερόλεπτα από τη ζωή σας.
 Ο Αμερικάνος ειδικός σε θέματα ύπνου Dr Andrew Weil, «εφηύρε» μία καινούρια μέθοδο που βασίζεται στη σωστή αναπνοή και η οποία μπορεί να σας ναρκώσει μέχρι να πείτε κύμινο!
 Η τεχνική ονομάζεται 4-7-8, εγγυάται θεαματικά αποτελέσματα αν την εφαρμόζετε καθημερινά για 60 μέρες, δεν χρειάζεται καθόλου εξοπλισμό και μπορεί να γίνει οπουδήποτε.
 Δείτε τα τέσσερα βήματα για να την εφαρμόσετε:
 1. Εκπνεύστε δυνατά από το στόμα, χωρίς να «πνίξετε» τυχόν ήχους.
 2. Έπειτα, κλείστε το στόμα και αναπνεύστε από τη μύτη, μετρώντας νοητά μέχρι το τέσσερα.
 3. Κρατήστε την αναπνοή σας και μετρήστε μέχρι το επτά.
 4. Μετά, εκπνεύστε πάλι από το στόμα, μετρώντας μέχρι το οκτώ.
 Αυτά τα 4 βήματα είναι ένας ολοκληρωμένος κύκλος αναπνοής. Αφού τελειώσετε, εισπνεύστε ξανά και επαναλάβετε την παραπάνω διαδικασία τουλάχιστον τρεις φορές.
 Δείτε το σχετικό βίντεο:


Dr Andrew Weil

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget