Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας, 10 Οκτωβρίου 2016

Μια εθελοντική συνεισφορά της ψυχολόγου Ι.Ν.Τριπερίνα στην προσπάθεια για την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας σε ζητήματα ψυχικής υγείας.. Πρόσκληση σε ενημερωτική συνάντηση με θέμα  «Ψυχολογικές Πρώτες Βοήθειες για όλους».
 Οι άνθρωποι που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή παροχής βοήθειας σε άλλους ανθρώπους, όπως το προσωπικό υγείας, οι δάσκαλοι, οι εργαζόμενοι στην κοινότητα, οι αστυνομικοί, οι πυροσβέστες, οι εθελοντές ΜΚΟ κ.α. χρειάζονται ενημέρωση και ενδυνάμωση προκειμένου να αναλαμβάνουν κατάλληλη δράση ως προς τη διαχείριση ψυχολογικών πρώτων βοηθειών των συνανθρώπων μας.
 Πώς προσφέρουμε χέρι βοηθείας σε αυτούς που το χρειάζονται, σε καταστάσεις κρίσης, σε ατυχήματα, σε σκηνές βίας ή θανάτου, σε καταστροφές, σε άρτι αφιχθέντες αιτούντες άσυλο;
 Μαθαίνοντας τις βασικές αρχές ψυχολογικών πρώτων βοηθειών είμαστε σε θέση να υποστηρίξουμε ανθρώπους που είναι στρεσσαρισμένοι, γνωρίζουμε τι να πούμε και κυρίως τι να μην πούμε.
 Πρωτοβουλία και συντονισμός:
Ιωάννα Ν. Τριπερίνα
Ψυχολόγος MSc.
Στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας
Μια εθελοντική συνεισφορά στην προσπάθεια για την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας σε ζητήματα ψυχικής υγείας
 Πέμπτη 19/10/2016
Ώρα: 18.00-20.00
Τόπος: Γληνού 38, Θήβα
 Η συμμετοχή είναι ελεύθερη, αλλά παρακαλείστε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στο τηλέφωνο 2262302619 και 6977702872, ή στο email: ioanna@clevercareer.gr, από Δευτέρα 10/10 έως Δευτέρα 17/10, γιατί η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί για περιορισμένο αριθμό προσώπων με τις παραπάνω αναφερόμενες ιδιότητες.
Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης

Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget