Κατάληψη στο Λύκειο Ακραιφνίου

ΟΡΓΗ !!! ΜΑΘΗΤΩΝ !!! ΚΑΙ ΓΟΝΕΩΝ !!! ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΗΣ Β ΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΚΡΑΙΦΝΙΟΥ !!!
 Την Παρασκευή  21 Οκτωβρίου εκδόθηκε Προκήρυξη από το Γραφείο τής   Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας σύμφωνα με την οποία  η Θεωρητική κατεύθυνση τής Β' Λυκείου  καταργείται στο Λύκειο Ακραιφνίου .
Την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου οι Μαθητές τού Λυκείου Ακραιφνίου , σύμφωνα με απόφαση τού 15μελούς Συμβουλίου τους θα ξεκινήσουν Κατάληψη
τού Λυκείου Ακραιφνίου .
 Όχι στην κατάργηση του τμήματος των Ανθρωπιστικών Σπουδών Ακραιφνίου κανένα τμήμα δεν θα φύγει κανένας συμμαθητής από το σχολείο μας. Κάτω τα χέρια από το Γυμνάσιο με Λυκειακες τάξεις Ακραιφνίου αν θέλετε το τμήμα μας   '' Μολών Λαβέ '' !!!
 Έχουμε μαζί μας ένα χωριό όχι πια παράνομες μεταγραφές μαθητών προς τον Ορχομενό !!!
 Δεν θα επιτρέψουμε νά στερήσουν  τα ονειρα των παιδιων του σχολειου
 Ο ρατσισμος καταπολεμαται με την μαθηση... ο φασισμος με το ταξιδι... ουτε φασιστες θα γινουμε ουτε ρατσιστες !! Απαιτουμε ισες ευκαιριες!!!!

Κατάληψη Λύκειο Ακραιφνίου

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][facebook]

Author Name

ΘΗΒΑ ΒΟΙΩΤΙΑ {facebook#https://www.facebook.com/thivagr/?ref=bookmarks} {twitter#https://twitter.com/ThivaRealnews} {google#https://plus.google.com/u/0/102452211922544734621} {pinterest#https://gr.pinterest.com/thivarealnews/} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UCM95blsUdcC2RFtTPLXyzbw} {instagram#https://www.instagram.com/thivarealnews/}

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.