ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ - ΘΕΣΠΙΕΩΝ

.ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΗ Δ.Ε. ΘΕΣΠΙΕΩΝ.
Κανονικά θα λειτουργήσουν αύριο Παρασκευή τα Σχολεία της Δ.Ε. Θεσπιέων
Σε χρόνο ρεκόρ αποκαταστάθηκαν οι καταστροφικές ζημιές που υπέστη το κεντρικό αντλιοστάσιο και οι γεωτρήσεις της Δ.Ε. Θεσπιέων (που εξυπηρετούν τις Τ.Κ. Άσκρης, Θεσπιέων, Μαυρομματίου, Νεοχωρίου και Λεονταρίου) στο Κεφαλάρι, το βράδυ της Τρίτης.
Έχει ήδη αρχίσει η σταδιακή υδροδότηση των ανωτέρω οικισμών καθώς το σύστημα έχει τεθεί ξανά σε λειτουργία και το αργότερο μέχρι αύριο το πρωί θα έχει αποκατασταθεί πλήρως. Η καθυστέρηση αυτή οφείλεται στο γεγονός, ότι τόσο οι δεξαμενές όσο και τα δίκτυα ύδρευσης  είναι  εντελώς άδεια.
Ευχαριστώ το προσωπικό των υπηρεσιών, τους συνεργάτες του Δήμου, τον Δ/ντη και το προσωπικό της ΔΕΔΔΗΕ Θήβας, καθώς Αντιδημάρχους,  Δημοτικούς Συμβούλους και Προέδρους Τοπικών Κοινοτήτων, για τις προσπάθειες που κατέβαλαν όλες αυτές τις ώρες προκειμένου να έχουμε πάλι άμεσα, ομαλή υδροδότηση στις περιοχές αυτές και κυρίως ευχαριστώ τους δημότες της Δ.Ε. Θεσπιέων για την κατανόηση που έδειξαν και συνεχίζουν να δείχνουν μέχρι την πλήρη αποκατάσταση αυτής της σοβαρής βλάβης.
Τέλος, ενημερώνουμε τους γονείς και κηδεμόνες, το εκπαιδευτικό προσωπικό και τους μαθητές ότι αύριο θα λειτουργήσουν κανονικά όλα τα σχολεία της Δ.Ε. Θεσπιέων.

Ο Δήμαρχος
 Γεώργιος Π.Ντασιώτης

ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΘΕΣΠΙΕΩΝ

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget