Συναντήσεις Μπακογιάννη με Επιτρόπους στο Στρασβούργο

Στο Στρασβούργο μεταβαίνει σήμερα ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος θα έχει συναντήσεις με τους ευρωπαίους επιτρόπους Corina Cretu, Δημήτρη Αβραμόπουλο, Χρήστο Στυλιανίδη αλλά και με την πρόεδρο της Επιτροπής Περιφερειακής Ανάπτυξης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Iskra Mihaylova.
 Οι συναντήσεις γίνονται με πρωτοβουλία του κ.Μπακογιάννη , προκειμένου να συζητηθεί το χρόνιο πρόβλημα της υποχρηματοδότησης της Περιφέρειας , λόγω του στατιστικού λάθους που κατατάσσει την Στερεά Ελλάδα στις «πλούσιες» περιοχές από την λειτουργία βιομηχανιών στον νομό Βοιωτίας.
 Λίγο πριν αναχωρήσει για το Στρασβούργο ο Περιφερειάρχης, δήλωσε: «Αυτό το ταξίδι εντάσσεται στο πλαίσιο του αγώνα που έχουμε ξεκινήσει με επαφές, διαμαρτυρίες, επιστολές και παρουσίαση μελετών για να αποδείξουμε την τεράστια αδικία σε βάρος της Στερεάς Ελλάδας. Από ένα στατιστικό λάθος, χάνουμε πολλά κονδύλια από τις χρηματοδοτήσεις. Πηγαίνω με όλα τα στοιχεία στο κέντρο των αποφάσεων για να αποδείξω το λάθος και για να πείσω ότι η Περιφέρειά μας δεν παίρνει αυτά που δικαιούται».

Μπακογιάννης Στρασβούργο

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget