Λιβαδειά - Απρόσμενη επιτυχία για την 3η Λευκή Νύχτα

Η βραδιά της 29 Οκτώβριου κατοχύρωσε την θεσμική πλέον ύπαρξη της Λευκής Νύχτας. Είναι νωπή, στα μάτια και στο μυαλό μας ,η κοσμοσυρροή που υπήρξε στην πόλη μας. Αν μπορούσε σε ένα χαρτί να αποτυπωθεί η εικόνα της μαγικής αυτής βραδιάς θα ισοδυναμούσε με χιλιάδες λέξεις.
Η Λιβαδειά  «ζωντάνεψε», πλημμύρισε» από κόσμο  το βράδυ του Σαββάτου, με αφορμή τη Λευκή Νύχτα που συνδιοργάνωσαν ο Εμπορικός Σύλλογος Λιβαδειάς,η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας και ο Δήμος Λεβαδέων.
Αν λίγες ημέρες πριν ζητούσες από τον πιο αισιόδοξο να σου περιγράψει τι θα συμβεί στην 3η Λευκή Νύχτα, ήταν σίγουρο πως δεν θα μπορούσε να φανταστεί αυτή την επιτυχία. Η 3η Λευκή Νύχτα της Λιβαδειάς, σημείωσε απρόσμενη επιτυχία και έστειλε πολλά μηνύματα με το κυριότερο το «Όλοι μαζί μπορούμε». Η πόλη  έδειξε τις δυνατότητές της, την κρυμμένη ομορφιά της.
Μόλις βράδιασε, η πόλη με τα γιορτινά της, φωτισμένη και λαμπερή, με τις βιτρίνες στολισμένες και τους επαγγελματίες χαμογελαστούς, υποδέχθηκε τους επισκέπτες, ντόπιους και ξένους!



Εκατοντάδες ντόπιοι αλλά και επισκέπτες απο ολόκληρη  τη Βοιωτία,απόλαυσαν τη βόλτα τους, συνδυάζοντάς τη με τις αγορές τους, αφού τα καταστήματα παρέμειναν ανοιχτά μέχρι αργά με αρκετά προϊόντα σε προνομιακές τιμές.
 Ταυτόχρονα σε διάφορες γωνιές της πόλης  εξελίχθηκαν διάφορες πολιτιστικές δράσεις (μουσική, χορός,σκάκι, ξυλοπόδαροι,κ.α.) με τους διοργανωτές να επισημαίνουν πως η  Λευκή Νύχτα ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία για 3η συνεχή χρονιά (Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις).
  Πραγματική κοσμοσυρροή στους δρόμους και τις... καφετέριες. Αν είδαν οι έμποροι «άσπρη μέρα» είπατε; Όσοι είχαν την ευφυΐα να κάνουν προσφορές, ναι! Είδαν τα μαγαζιά τους γεμάτα κόσμο.
 Και φυσικά, το κλείσιμο της βραδιάς,η συναυλία του Δήμου Αναστασιάδη. O νεαρός  τραγουδιστής ήταν το… κερασάκι στην τούρτα σε μια σειρά εκδηλώσεων που επίσης έδωσαν ένα πολύ όμορφο χρώμα, στη κεντρική πλατεία Λιβαδειάς.

Πηγή - permisospress.blogspot.gr

Λιβαδειά - Λευκή Νύχτα

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget