Στήριξη των Ευρωπαίων Επιτρόπων στο αίτημα της Στερεάς Ελλάδας

Την στήριξή τους στο δίκαιο αίτημα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για αλλαγή των κριτηρίων χρηματοδότησής της, εξέφρασαν όλοι οι Ευρωπαίοι Επίτροποι με τους οποίους συναντήθηκε, έπειτα από πρωτοβουλία του, ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης στο Στρασβούργο.
 Ο κ. Μπακογιάννης, στις συναντήσεις που είχε με την Επίτροπο Περιφερειακής Πολιτικής Corina Cretu, την Πρόεδρο της Επιτροπής Περιφερειακής Ανάπτυξης Iskra Mihaylova, τον Επίτροπο Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Διαχείρισης Κρίσεων Χρήστο Στυλιανίδη και τον Επίτροπο Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας Δημήτρη Αβραμόπουλο, παρουσίασε τα στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν το στατιστικό λάθος που οδηγεί στην υποχρηματοδότηδη της Στερεάς Ελλάδας.
 «Δεν πήγαμε στο Στρασβούργο για να αποσπάσουμε ένα χτύπημα στην πλάτη ως συμπαράσταση. Φέραμε στοιχεία και αποδείξεις προκειμένου να αποκτήσουμε στρατηγικούς συμμάχους στον αγώνα που έχουμε ξεκινήσει και να δείξουμε σε όλους ότι οι πολίτες της Στερεάς Ελλάδας δικαιούνται περισσότερα έργα, παροχές και πρόνοια από αυτά που λαμβάνουν σήμερα.» Τόνισε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του μετά το τέλος των συναντήσεων ο κ. Μπακογιάννης και προσέθεσε «Είμαι ικανοποιημένος γιατί όχι μόνο αναγνωρίστηκε η αδικία κατά της Περιφέρειάς μας αλλά ανοίξαμε και έναν μεγάλο κύκλο επαφών για να λυθεί το πρόβλημα».

Corina Cretu

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget