Επιτυχημένος ο 2ος Ορεινός Ημιμαραθώνιος Κοιλάδας Μουσών

 Πάνω από 100  δρομείς συμμετείχαν στον  Ημιμαραθώνιο που ξεκίνησαν από το χωριό και μετά από μια πανέμορφη διαδρομή στη Κοιλάδα των Μουσών και  στο δάσος της Ευαγγελίστριας τερμάτισαν στη πλατεία της Άσκρης. Ο καιρός ήταν πολύ καλός. Η ισχυρή νεροποντή του Σαββάτου δημιούργησε κάποια προβλήματα στις σημάνσεις και δεν επέτρεψε τους ελέγχους της τελευταίας στιγμής.

 Συμμετείχαν  τελικά 69 δρομείς και 32 πεζοπόροι, από Αθήνα, Λιβαδειά, Θήβα και πολλά χωριά της Βοιωτίας. Η συμμετοχή ήταν τριπλάσια από αυτή του 2015.
 Ο αγώνας διεξήχθη ομαλά και πολλοί αθλητές εκφράσανε τον ενθουσιασμό τους για την διαδρομή και την ομορφιά της Κοιλάδας των Μουσών. Οι τυχόν παραλήψεις που αναφέρθηκαν, καταγράφηκαν, ώστε να μην επαναληφθούν.
 Τον αγώνα συνέδραμαν η ομάδα διάσωσης Θηβών, οι “Σαμαρείτες” από την Χαλκίδα και εθελοντές από την Άσκρη, Θεσπιές και Νεοχώρι.
 Την υγειονομική κάλυψη και τη χρονομέτρηση είχε ο Δήμος Αλιάρτου – Θεσπιών. Σημαντική ήταν η παρουσία και κυρίως η βοήθεια του αντιδημάρχου κ. Αραπίτσα.
 Τις απονομές έκαναν ο αντιδήμαρχος Γεώργιος Αραπίτσας, ο πρόεδρος του ΣΔΥΜ Θήβας Ιωάννης Σκουρτανιώτης, ο πρόεδρος της ΕΚΟ Λιβαδειάς Χρήστος Πολατσίδης και ο πρόεδρος του Συλλόγου Φιλοπροόδων Άσκρης.
 Στο τέλος έγιναν και οι απονομές στους νικητές

Ημιμαραθώνιος Κοιλάδας Μουσών

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget