Κάλεσμα προς επαγγελματίες για δράση προβολής Γαστρονομικού Τουρισμού

 Ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ορθολογικής Ανάπτυξης Κορινθιακού Κόλπου ( ΣΠΟΑΚ) “ο Αρίων”, στον οποίο είναι μέλος και ο Δήμος Θηβαίων, οργανώνει εξειδικευμένο δημοσιογραφικό ταξίδι με επίκεντρο το Γαστρονομικό Τουρισμό, σε συνεργασία με τη Διεθνή Ένωση Συντακτών για τη γαστρονομία, τον οίνο και το ταξίδι.
 Ο Δήμος Θηβαίων συμμετέχοντας σε αυτή τη δράση θα φιλοξενήσει στη Θήβα στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου 2016, επτά (7) Δημοσιογράφους από έγκριτα Μ.Μ.Ε. της Αμερικής, με σκοπό την προβολή και ανάδειξη τόσο του Αρχαιολογικού Μουσείου Θηβών και των αρχαιολογικών χώρων της περιοχής όσο και της γαστρονομικής του ταυτότητας.
 Η δράση αυτή ενδιαφέρει ένα μεγάλο εύρος επαγγελματιών του τουρισμού της περιοχής, όπως : ξενοδοχεία, εστιατόρια, οινοποιεία και παραγωγούς τοπικών προϊόντων ( τυροκομικά, μέλι, ζυμαρικά κα. ).
 Γι' αυτό το λόγο καλούνται οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες να δηλώσουν συμμετοχή στη δράση προκειμένου να προβληθούν μέσα από αυτή στο email : dimosthivas@thiva.gr ή στο τηλέφωνο 2262350652 ( Γραφείο Τύπου Δήμου Θηβαίων).
 Συγκεκριμένα, ο Δήμος Θηβαίων με την Επιτροπή Τουρισμού του και σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών επαρχίας Θηβών και τα ξενοδοχεία της περιοχής θα φροντίσουν τη διαμονή και διατροφή των προσκεκλημένων δημοσιογράφων και θα οργανώσουν μία εκδήλωση, όπου οι επαγγελματίες θα μπορούν να προβάλλουν τα τοπικά προϊόντα και να τα προσφέρουν με σκοπό τη διαφήμιση καθώς και την επιχείρησή τους, μέσω ενημερωτικών φυλλαδίων, που θα ήταν καλό να προετοιμάσουν στην αγγλική γλώσσα.

Αρίων

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget