Απάντηση Δημάρχου Θηβαίων σε ανοιχτή επιστολή του Δημ. Συμβούλου Αθ. Σκούμα με τίτλο "Ο Δήμαρχος Θηβαίων λειτουργεί ως εντολοδόχος του ομίλου Στασινόπουλος"

Κύριε Σκούμα
Στην επιστολή σας με ημερομηνία 24-8-2016 που δημοσιεύτηκε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, μέμφεστε τον Δήμαρχο, με την επιθετικότητα του παντογνώστη που ξέρει την πάσαν αλήθεια και αυτή και μόνο υποστηρίζει, ότι τάχα δεν υλοποιεί αυθαίρετα απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με δρόμο που βρίσκεται εντός της Βιομηχανικής Περιοχής (ΒΙΠΕ) Θίσβης και οδηγεί στην παραλία “Αγγελή” στον όρμο της Νούσας.
Φθάνετε μάλιστα στο σημείο να διατυπώνετε χαρακτηρισμούς υπό μορφήν ερωτήματος για το αν ο Δήμαρχος λειτουργεί ως εντολοδόχος του ομίλου Στασινόπουλου. Προσπαθείτε για άλλη μια φορά εφαρμόζοντας τη γνωστή συνταγή σας να εντυπωσιάσετε και να εκβιάσετε καταστάσεις και αισθήματα, με σκοπό να αποκομίσετε πολιτικά οφέλη.
Επί της ουσίας του θέματος, όπως σας έχουμε ενημερώσει, πρόκειται για ιδιαίτερα περίπλοκο ζήτημα, για το οποίο υπάρχουν αντικρουόμενες νομικές απόψεις, και δεν προσφέρεται για λαϊκισμούς και φθηνή πολιτική εκμετάλλευση.
Όπως γνωρίζετε, άλλωστε, ο κ. Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Θηβών έθεσε πρόσφατα στο αρχείο, μετά από διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης καταγγελία για παράνομο κλείσιμο του επίμαχου δρόμου από την ΔΙΑΒΙΠΕΘΙΒ. A.E. Εξάλλου πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη και να εξετασθούν οι απόψεις των αρμόδιων Υπουργείων, όπως διατυπώνονται ως απάντηση σε πρόσφατη ερώτηση που υπέβαλε για το θέμα ο βουλευτής κ. Θηβαίος Νικόλαος.
Διαβεβαιώνουμε τόσο εσάς όσο και τους πολίτες του Δήμου μας, που έχουν κρίση και δεν αρκούνται στην επιφάνεια των πραγμάτων, ότι η Δημοτική Αρχή μαζί με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου εξετάζει όλα τα στοιχεία και κάνει όλους τους υπεύθυνους χειρισμούς που απαιτούνται προκειμένου το θέμα να επιλυθεί προς όφελος των δημοτών μας.
Ως Δήμαρχος Θηβαίων είμαι αποφασισμένος με τη στάση μου και τις ενέργειές μου να μην επιτρέψω να καθιερωθεί ως δημόσιος λόγος το αδίστακτο ψέμα και οι απαράδεκτοι υπαινιγμοί, όπως εσείς επιχειρείτε, επιφυλασσόμενος να ασκήσω κάθε νόμιμο δικαίωμά μου προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο Δήμαρχος Θηβαίων

Σπυρίδων Νικολάου

Απάντηση Δημάρχου Θηβαίων

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget