ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Ν.Ε. ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Η Ν.Ε. Βοιωτίας σε Συνεδρίαση της σχετικά με το θέμα του αποκλεισμού του «κοινόχρηστου δρόμου» και της μη πρόσβασης και χρήσης της «παραλίας Βαθύ» στον όρμο της Νούσας από τους κατοίκους της Θίσβης και των όμορων κοινοτήτων, συντάσσεται και συμπαρίσταται πλήρως με τα αιτήματα των κατοίκων για άμεση άρση του αυθαίρετου και παράνομου αποκλεισμού από την διοίκηση της ΔΙΑΒΙΠΕΘΙΒ ΑΕ. Συντάσσεται πλήρως με την απόφαση Διαμεσολάβησης της Συμπαραστάτη του Δημότη του Δήμου Θηβαίων και η οποία από νομικής πλευράς τεκμηριώνει το δίκαιο των αιτημάτων.
 Ο ΣΥΡΙΖΑ Βοιωτίας και η Αριστερά έχει δώσει αγώνες μαζί με τους πολίτες για την προάσπιση των συνταγματικών δικαιωμάτων, την προάσπιση του Δημόσιου χώρου από κάθε επιβουλή ιδιωτικών συμφερόντων και δημιουργίας από αυτά απαγορευμένων ζωνών στην περιοχή μας. Οι αγώνες αυτοί δεν αναστέλλονται και θα είναι πάντα επίκαιροι όταν οι περιστάσεις το απαιτούν όπως η συγκεκριμένη.
 Η Ν.Ε. Βοιωτίας πιστεύει ότι η ερμηνεία από την πλευρά του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού και του Υφυπουργείου Βιομηχανίας είναι σε αντίθεση με την απόφαση του Συμπαραστάτη του Δημότη του Δήμου Θηβαίων, με την οποία πολιτικά και νομικά συμφωνούμε.
 Ζητάμε την επανεξέταση του ζητήματος από το Υπουργείο και την πολιτική και θεσμική επίλυσή του. Η Ν.Ε. Βοιωτίας θα κινηθεί σε αυτή την κατεύθυνση συμπαρατασσόμενη και συμπαραστεκόμενη στους κατοίκους της Θίσβης, πιστεύοντας ότι τελικά το αίτημά τους θα δικαιωθεί.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget