Καταγγελία του Εργατικού Κέντρου Θήβας κατά της ΚΑΜΑΡΙΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε. για “εκδικητικές” απολύσεις 2 εργαζομένων

Συναδέλφισσες συνάδελφοι,
 Την Παρασκευή η Διοίκηση της εταιρείας «ΚΑΜΑΡΙΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε.» προχώρησε σε δύο απολύσεις εργαζομένων μέλη του σωματείου, αιτιολογώντας τους λόγους για μείωση της παραγωγής. Διαψεύδοντας τους λόγους της αιτιολογίας της Διοίκησης, γιατί πρόσφατα είχε προβεί σε προσλήψεις και το Σάββατο μετά από ενημέρωση  εργάζονταν συνάδελφοι  σε παραγωγικά τμήματα.
 Η τήρηση της νομοθεσίας και ο σεβασμός του Ν. 1264/82 φαίνεται ότι είναι για την εταιρεία ψηλά γράμματα.
 Δεν διστάζει να καταπατήσει ωμά και βάναυσα τους νόμους, προκειμένου να εξοντώσει το νόμιμο Σωματείο των Εργαζομένων και να διαλύσει την συνδικαλιστική δράση των εργαζομένων.
 Οι εργοδότες φαίνεται ότι έχουν ξεσαλώσει επί Μνημονίου. Νομίζουν ότι μπορούν να εξαπατούν κάθε πτυχή της εργατικής νομοθεσίας, να απολύουν ανεξέλεγκτα, να μειώνουν μισθούς, να παραβιάζουν ωράρια, να δουλεύουν 7 ημέρες την εβδομάδα χωρίς την σύμφωνη γνώμη του εργαζόμενου, να υποτάσσουν με κάθε τρόπο τους εργαζόμενους.
 Το Εργατικό Κέντρο Θήβας καταγγέλλει και καταδικάζει τις εκδικητικές απολύσεις των εργαζομένων και θα προσφύγει σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για την επιστροφή των εργαζομένων στην εργασία τους.
 Καλεί την Διοίκηση της εταιρείας να ανακαλέσει τις απολύσεις.
 Η Διοίκηση του Ε. Κ .Θήβας ήταν και είναι δίπλα στο Σωματείο και στους εργαζόμενους της εταιρείας.  

Καταγγελία του Εργατικού Κέντρου Θήβας

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget