Με μεγάλη επιτυχία η λαϊκή βραδιά, που υλοποιήθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου Ορχομενού «Χαριτήσια 2016»

Και η λαϊκή βραδιά, που υλοποιήθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου Ορχομενού «Χαριτήσια 2016», σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Το βράδυ του Σαββάτου 10 Σεπτεμβρίου, η κεντρική πλατεία του Ορχομενού γέμισε από κόσμο που με τη συμμετοχή του έδειξε πως πραγματικά «διψάει» για δρώμενα που θα του χαρίσουν έστω και μερικές ώρες ξενοιασιάς και διασκέδασης.
 Το συγκρότημα που είχε κλείσει η Δημοτική Αρχή αποτελούμενο από τους Ανδρέα Μπέρδο (τραγούδι-κιθάρα), Θάνο Παναγώτα (τραγούδι-κιθάρα), Ιωάννα Φουρτάκα (τραγούδι), Στέλιο Κασσινά (μπουζούκι) και Λουκά Λιάκο (πλήκτρα), άρχισε τη μουσική βραδιά στις 9 και μισή και, χωρίς διακοπή, έδωσε την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να απολαύσουν τόσο το μουσικό πρόγραμμα όσο και το χορό μέχρι τις μικρές πρωινές ώρες. Αξιοσημείωτο της βραδιάς η αυθόρμητη συμμετοχή του κόσμου στο χορό που, αν μη τι άλλο, έδειξε πως ο Έλληνας και η Ελληνίδα μπορεί να περνάνε δύσκολα αλλά κι αυτή τη δυσκολία μπορούν να την εκφράσουν στο χορό και να την εκτονώσουν μέσα από τα όμορφα ελληνικά τραγούδια.
 Πάντοτε παρών ο Δήμαρχος Ορχομενού και πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας κ. Λουκάς Υπερήφανος με τη σύζυγό του Ευγενία, έχοντας παρέα του τους Αντιδημάρχους κ.κ. Γιάννη Νταβαλούμη και Χρήστο Μπαμπλέκο, τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Γιάννη Φουρτάκα, τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Ορχομενού κ. Βασίλη Τάγκαλη, την τοπική σύμβουλο κα Γιάννα Τουλούπη, τον ειδικό συνεργάτη του κ. Γιάννη Πάνου και τον κ. Βασίλη Ψυχούλα. Την εκδήλωση παρακολούθησε επίσης και η Δημοτική Σύμβουλος κα Βούλα Καράλη.
 Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς των εκδηλώσεων «Χαριτήσια 2016»: 1. Βούλγαρης Αλέξης- Παναγώτας Αντώνης Ο.Ε.- Εξοικοδόμηση 2. Γεωργαράς Κωνσταντίνος – Χωματουργικές εργασίες 3. Γούλας Δημήτριος- Χωματουργικές εργασίες 4. Καντάς Ηλίας – Τεχνική εταιρεία 5. Καράλας Άγγελος – Πρατήριο καυσίμων 6. Καρατζάς Χρήστος – Συνεργείο μηχανημάτων 7. Κουρεντής Δημήτριος – Φούρνος 8. Λουκάς Βασίλης – Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις 9. Στεργίου Κωνσταντίνος – Ενοικιαζόμενες επιπλωμένες γκαρσονιέρες στην Αιδηψό 10. Φίλωνας Καραμπέτσος και 11. Εκκοκκιστήρια Αγγελούση.
 Τέλος πολλά συγχαρητήρια στον Αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Νταβαλούμη που φρόντισε για τις πρακτικές λεπτομέρειες της βραδιάς.

Χαριτήσια 2016

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget