Άγρια κόντρα Μπακογιάννη-Ακριβοπούλου με “Μητσοτακαίικα”, “Μπακογιαννέικα”, “μετρέσες” & “γουρούνια”

Διαδικτυακός πόλεμος με σκληρές εκφράσεις και χυδαία «κοσμητικά» επίθετα ξέσπασε ανάμεσα στον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Ακριβοπούλου, μετά από ένα σχόλιο της στο facebook.
 Αφορμή για τον καυγά μέσω facebook αποτελέσε το γεγονός πως το σπίτι του δολοφονηθέντος από τη 17Ν, Παύλου Μπακογιάννη, στο χωριό Βελωτά, στην Ευρυτανία, θα γίνει μουσείο Δημοκρατίας και εντάσσεται στο ΕΣΠΑ Στέρεας Ελλάδας, με υπογραφή του γιου του Κώστα Μπακογιάννη.

 «Ζούμε στη χώρα που ανέχεται το Μητσοτακέικο να σιτίζεται οικογενειακώς και αποκλειστικά από το δημόσιο εδώ και κάτι αιώνες και το μπακογιανέικο να στηρίζει τον πολιτικό του βίο, πάνω σε έναν θάνατο. Και να ζητάει και τα ρέστα όπως λέει και η Δέσποινα Τσαντέ» έγραψε η Κατερίνα Ακριβοπούλου.
 Άμεση ήταν η απάντηση του Κώστα Μπακογιάννη: «Ζούμε στη χώρα που μετρ/ μετρέσες της κωλοτούμπας και καλλιεργητές του μίσους νιώθουν άνετα να χλευάζουν συναισθήματα χωρίς στοιχειώδη ανθρωπιά και ηθική. Και όλα αυτά με την αφορμή της χρηματοδότησης ενός Κέντρου Δημοκρατίας και Εθνικής Ενότητας ενός Δήμου. Βρήκανε και τις μέρες να το κάνουν. Άξιος ο μισθός σας κυρία Κατερίνα Ακριβοπούλου. ΥΓ1. Μη μου το πείτε, το ξέρω… όταν κυλιέσαι με τα γουρούνια στη λάσπη, εκείνα χαίρονται και εσύ λερώνεσαι».

κόντρα Μπακογιάννη-Ακριβοπούλου

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget