Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς – Να καταψηφίσετε το πολυνομοσχέδιο που ξεπουλάει τα δημόσια κοινωνικά αγαθά και τη δημόσια περιουσία

ΠΡΟΣ : Όλους τους βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου,πλην των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.
Όπως γνωρίζετε, θα κληθείτε κατά την αυριανή συνεδρίαση της Βουλής, να ψηφίσετε για την ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ, η οποία εκτός των άλλων, υδρεύει και δήμους της περιοχής μας.
 Το φυσικό αγαθό, και απαραίτητο για την επιβίωση των ανθρώπων, το νερό, μετατρέπεται σε εμπόρευμα, και ουσιαστικά χαρίζεται, σε ιδιώτες-επιχειρηματίες, που μοναδικό σκοπό έχουν το κέρδος.
 Γνωρίζετε επίσης καλά, ότι σε οποιαδήποτε χώρα παραχωρήθηκε η ύδρευση σε ιδιώτες, μειώθηκε η ποιότητα του πόσιμου ύδατος, καταστράφηκαν οι υποδομές και η κατανάλωση νερού κατάντησε απαγορευτική, λόγω συνεχών ανατιμήσεων και μάλιστα σε τέτοιο σημείο, που υποχρεώθηκαν και πάλι, οι κάθε άλλο παρά φιλολαϊκές κυβερνήσεις, να επαναεθνικοποιήσουν τις εταιρείες υδάτων, καταβάλλοντας βέβαια υπέρογκες αποζημιώσεις σε ιδιώτες, επιβαρύνοντας και πάλι τους πολίτες τους.
 Ο νόμος αυτός για την ιδιωτικοποίηση του νερού, θα δημιουργήσει μεγάλα και σοβαρά προβλήματα στους πολίτες, τόσο οικονομικά όσο και σε θέματα υγείας, και κατά συνέπεια η ευθύνη θα βαρύνει τον καθένα από εσάς χωριστά και σύντομα θα κληθείτε να δώσετε λόγο, τόσο στους πολίτες της χώρας, όσο και ενώπιον της Δικαιοσύνης, αλλά και απέναντι στην ιστορία.
 Σας καλούμε λοιπόν, να αναλογιστείτε τα αποτελέσματα που θα επιφέρει ο νόμος για την ιδιωτικοποίηση του νερού.
 Να λάβετε υπόψη σας την αρνητική εμπειρία άλλων χωρών.
 Να βάλετε το χέρι στην καρδιά και κατά συνείδηση, να πράξετε, αρνούμενοι να πειθαρχήσετε στις εντολές των ξένων επικυρίαρχων, των τραπεζιτών και των οργάνων τους.
 Εμείς θα παλέψουμε στην πρώτη γραμμή, για να μην περάσει ο νόμος αυτός και σας ενημερώνουμε, ότι θα ζητήσουμε ευθύνες, για κάθε επίορκο βουλευτή που τυχόν στηρίξει την εγκληματική ιδιωτικοποίηση του νερού.
 Επίσης επίκειται η ιδιωτικοποίηση της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, αφού προηγήθηκε η υποβάθμιση και ο κατακερματισμός της ΔΕΗ.
 Η παροχή ενέργειας, αποτελεί βασική προϋπόθεση επιβίωσης και δεν είναι δυνατό, ο ευαίσθητος αυτός τομέας να παραδοθεί στα χέρια του ανάλγητου κεφαλαίου και να μετατραπεί και αυτό, σε εμπόρευμα με σκοπό το κέρδος.
 Είναι γνωστές οι δεσμεύσεις των μνημονιακών κομμάτων, για την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ, όμως είναι επίσης γνωστές και οι συνέπειες αυτής της πράξης.
 Δεν είναι τυχαίο ότι η πλειοψηφία των χωρών της Ευρώπης, έχει στον έλεγχο του Δημοσίου, την παροχή ενέργειας.
 Δεν έχετε δικαίωμα, να βοηθήσετε στο ξεπούλημα της περιουσίας του ελληνικού λαού, στην υπονόμευση της λαϊκής οικογένειας και στην επιστροφή της χώρας, στην εποχή του μεσοπολέμου.
 Ψηφίστε αρνητικά. Σταθείτε στο ύψος των παραδόσεων και της ιστορίας του ελληνικού λαού.
 Θυμηθείτε τον όρκο που δώσατε και κυρίως το άρθρο 1 του Συντάγματος, την προστασία του οποίου έχετε καθήκον.
 Επιφυλασσόμαστε όλων των δικαιωμάτων, που μας δίνει ο Νόμος, το Σύνταγμα, οι Διεθνείς Συνθήκες, αλλά και οι ιστορικές επιταγές.

πολυνομοσχέδιο

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget