Στο συλλαλητήριο της ΔΕΘ o Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Επαρχίας Λιβαδειάς

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Επαρχίας Λιβαδειάς θα συμμετάσχει στο πανελλαδικό συλλαλητήριο των συνδικάτων που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10/09/2016 στη Δ.Ε.Θ. Καλεί τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν ώστε η κινητοποίηση τους να αποτελέσει “βασικό μοχλό πίεσης  προκειμένου να αλλάξει ο τόπος σελίδα και να εφαρμοστούν πολιτικές που στο επίκεντρό τους θα έχουν την κοινωνία που σήμερα βρίσκεται υπό κατάρρευση , ως  συνέπεια των αντιλαϊκών πολιτικών που πεισματικά εφαρμόζονται από την νέα μνημονιακή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ”.
 Ως Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Επαρχίας Λιβαδειάς σε ανακοίνωση του αναφέρει “με συνέπεια και αγωνιστικότητα στις διαχρονικές μας θέσεις για το Δημόσιο και Κοινωνικό χαρακτήρα της διαχείρισης των απορριμμάτων , της Υγείας της Παιδείας , της Ασφάλισης.
 Εμμένουμε με αποφασιστικότητα στη συγκρότηση ενός ενιαίου μετώπου ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις , στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας , στις νεοφιλελεύθερες και βάρβαρες πολιτικές των μνημονίων και όσων τα εφαρμόζουν”.

Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Επαρχίας Λιβαδειάς

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][facebook]

Author Name

ΘΗΒΑ ΒΟΙΩΤΙΑ {facebook#https://www.facebook.com/thivagr/?ref=bookmarks} {twitter#https://twitter.com/ThivaRealnews} {google#https://plus.google.com/u/0/102452211922544734621} {pinterest#https://gr.pinterest.com/thivarealnews/} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UCM95blsUdcC2RFtTPLXyzbw} {instagram#https://www.instagram.com/thivarealnews/}

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.