Όχι άλλες ανεμογεννήτριες στα Δερβενοχώρια φωνάζουν οι κάτοικοι(video)

Ξεσηκώθηκαν οι κάτοικοι των πέντε χωριών των Δερβενοχωρίων και αντιδρούν πλέον στην οποιαδήποτε νέα εγκατάσταση ανεμογεννήτριας γύρω από τα χωριά τους. Σήμερα το πρωί, πολλοί από αυτούς συγκεντρώθηκαν σε ύψωμα, πάνω από το χωριο Στεφάνη, όπου εκτελούνται εργασίες για να τοποθετηθεί μία ακόμη ανεμογεννήτρια, στέλνοντας μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι η περιοχή έχει κορεστεί από αυτές και δεν θέλουν άλλες περιμετρικά των χωριών τους.
 Όπως τονίζουν, τα Δερβενοχώρια εκτείνονται σε μία έκταση 220χιλιάδων στρεμμάτων, όπου μπορούν κάλλιστα να γίνουν νέες εγκαταστάσεις Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και όχι να περιορίζονται σε μία έκταση 50χιλιάδων στρεμάτων ακριβώς πάνω από τις κατοικίες τους.


Διαμαρτύρονται για τις ανεμογεννήτριες οι... από LAMIASTARGR

ανεμογεννήτριες στα Δερβενοχώρια

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][facebook]

Author Name

ΘΗΒΑ ΒΟΙΩΤΙΑ {facebook#https://www.facebook.com/thivagr/?ref=bookmarks} {twitter#https://twitter.com/ThivaRealnews} {google#https://plus.google.com/u/0/102452211922544734621} {pinterest#https://gr.pinterest.com/thivarealnews/} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UCM95blsUdcC2RFtTPLXyzbw} {instagram#https://www.instagram.com/thivarealnews/}

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.