Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΑΡΚ Θήβας με την Αντιπεριφερείαρχη Βοιωτίας Κα Παπαθωμά για το θέμα της Νούσας

Το Αυτοδιοκητικό Ριζοσπαστικό Κίνημα Θήβας δια τετραμελούς αντιπροσωπείας του επισκέφτηκε την Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας Κα Φ.Παπαθωμά την Τρίτη 29/8/2016 στα πλαίσια στήριξης των κατοίκων της Θίσβης για την άρση της αυθαίρετης απόφασης της ΔΙΑΒΙΠΕΘΙΒ ΑΕ αποκλεισμού της «κοινόχρηστης οδού» και της χρήσης του αιγιαλού στον όρμο της Νάουσας.
Η Περιφέρεια Στερεάς συμμετέχει στην Διοίκηση της ΔΑΒΙΠΕΘΙΒ ΑΕ (διοικητικό όργανο της Βιομηχανικής Περιοχής Θίσβης). Υπήρξε ουσιαστική ενημέρωση και συζήτηση για τα δίκαια αιτήματα των κατοίκων της Θίσβης (αποφάσεις των Λαϊκών συνελεύσεων), τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Θήβας, τη διαμεσολάβηση του Συμπαραστάτη του Δημότη του Δήμου όπου σε βάθος τεκμηριωμένα από νομικής πλευράς αποφαίνεται ότι είναι κοινόχρηστος ο δρόμος προς την παραλία της Νούσας στη Θίσβη και ότι είναι παράνομη και καταχρηστική η απαγόρευση της χρήσης των κοινοχρήστων, δρόμου, αιγιαλού και παραλίας από τους κατοίκους. Στο ίδιο συμπέρασμα καταλήγουν και άλλοι επιφανείς νομικοί για το θέμα. Συντάθηκε ένας πλήρης φάκελος όπου επιδόθηκε στην Αντιπεριφερειάρχη με όλα τα στοιχεία που προαναφέρθηκαν.
Η Αντιπεριφερειάρχης επιφυλάχτηκε να τον μελετήσει καθώς και να τον στείλει προς γνωμοδότηση στο Νομικό τμήμα της Περιφέρειας. Εκδήλωσε το ενδιαφέρον της για την ανεύρεση μιας συμβιβαστικής λύσης για το θέμα.


Αυτοδιοκητικό Ριζοσπαστικό Κίνημα Θήβας

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget