Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδα - 3εκατ. Ευρώ για τον οδικό άξονα Βόρειας-Νότιας Εύβοιας

Επεκτείνονται οι παρεμβάσεις για την διαμόρφωση του κατακόρυφου οδικού άξονα που συνδέει τη Βόρεια με τη Νότια Εύβοια. Οι παρεμβάσεις αρχίζουν από την Εθνική Οδό Χαλκίδας-Αιδηψού, στο τμήμα Ψαχνά – Προκόπι  και αφορούν στην διαπλάτυνση του οδοστρώματος, τη συντήρηση και τη βελτίωσή του όπου κρίνεται αναγκαίο.
Πρόκειται για ένα έργο που ξεκίνησε με παρεμβάσεις κόστους 1,2 εκατ. ευρώ και σήμερα εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση ολοκλήρωσής του με ακόμη  3 εκατ. ευρώ.
 «Η Εύβοια αποτελεί, για ολόκληρη την Ελλάδα, έναν τουριστικό θησαυρό. Έχει όμως ένα πολύ κακό οδικό δίκτυο στο οποίο παρεμβαίνουμε για να γίνει ασφαλές και άνετο. Εδώ και πολύ καιρό συνεργαζόμαστε στενά με τον Αντιπεριφερειάρχη της Εύβοιας, τον Φάνη Σπανό, για να έχουμε μία πλήρη καταγραφή των προβλημάτων του δικτύου, αλλά και για να μπορέσουμε να δώσουμε οριστική λύση. Τα έργα έχουν ξεκινήσει ήδη και στο πρώτο τμήμα και στα πρώτα 1,2 εκατ. ευρώ προσθέτουμε άλλα 3 εκατ. που εξασφαλίσαμε. Όταν ολοκληρωθούν οι παρεμβάσεις που έχουμε να κάνουμε σε ολόκληρο τον κατακόρυφο άξονα, θα μιλάμε για μία από τις πιο όμορφες και ασφαλείς διαδρομές στην Ελλάδα» τόνισε στις δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης με αφορμή την εξασφάλιση της χρηματοδότησης του έργου.

οδικό άξονα Βόρειας-Νότιας Εύβοιας

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget