Περιοδεία Μπακογιάννη στα χωριά της Δ.Ε. Αλιάρτου

Ολοήμερη περιοδεία στα χωριά της Δ.Ε. Αλιάρτου του Δήμου μας, πραγματοποίησε το Σάββατο 24-9-2016 ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κων/νος Π.Μπακογιάννης, συνοδευόμενος από τους  Αντιπεριφερειάρχες  Φανή  Παπαθωμά, Κ.Μπακομήτρο, Ι.Ταγγαλέγκα καθώς και τους περιφερειακούς Συμβούλους  κ.κ. Αναστασίου Γ, Σανιδά Χ και Παπαχριστοδούλου Σπ. Τον Περιφερειάρχη υποδέχτηκαν και συνόδευσαν στα χωριά  ο Δήμαρχος Αλιάρτου –Θεσπιέων Γ. Ντασιώτης, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι. 
Ακολούθησε συζήτηση με τους Προέδρους των τοπικών κοινοτήτων και κατοίκους.
Στις συζητήσεις κυριάρχησαν κυρίως θέματα που αφορούν την Κωπαϊδα. Δόθηκε  έμφαση στην αρδευτική περίοδο που, παρά την έντονη ανομβρία, στην περιοχή μας πήγε καλά, με την Αντιπεριφερειάρχη κα Παπαθωμά να εξηγεί για τις ενέργειες που έγιναν ,αλλά και τα έργα που αναμένονται να ξεκινήσουν. Σημαντική επισήμανση, από όλους, που συνέβαλε στο καλό αποτέλεσμα ήταν η άριστη συνεργασία όλων των φορέων.
 Ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στο μεγαλόπνοο σχέδιο των κλειστών αγωγών στην Κωπαϊδα για το οποίο ήδη εκπονείται η προμελέτη με στόχευση την ένταξη στο ΕΣΠΑ ενός μεγάλου τμήματος . Επίσης συζητήθηκε και η κατασκευή του οδικού δικτύου του Ελικώνα για  σύνδεση των χωριών μεταξύ τους και την ανάδειξη του βουνού.
Μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας του Περιφερειάρχη στην Δ.Ε. Αλιάρτου, συμφωνήθηκε μία αντίστοιχη στα χωριά της Δ.Ε. Θεσπιών η οποία θα προγραμματιστεί σύντομα.

Περιοδεία Μπακογιάννη

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget