Θανάσης Σκούμας - O Δήμος Θηβαίων όμηρος πελατειακών δικτύων

Δύο χρόνια (συν 3,5) δημοτικής αρχής Νικολάου, ο Δήμος Θηβαίων όμηρος πελατειακών δικτύων, μικρών και μεγάλων, εκχώρησης των δημοσίων πραγμάτων στην αδιαφάνεια και σε ιδιωτικά συμφέροντα και παντελής έλλειψη σχεδιασμού και τήρησης του όπου προυπήρχε.
Οι τοπικές ανάγκες, οι ανάγκες σε υποδομές, δράσεις και στην αντιμετώπιση σοβαρών περιβαλλοντικών και πολεοδομικών προβλημάτων όχι μόνο δεν αντιμετωπίζονται, αλλά γίνονται αντικείμενο διαπλοκής. Η κατάσταση γίνεται μέρα με τη μέρα χειρότερη. Η ανάγκη ανάταξης των πραγμάτων, απαιτεί τη δημιουργία ενός τοπικού κινήματος παρέμβασης και αντίστασης στην κεντρική και τοπική κυβέρνηση με τη δυναμική, αποφασιστική και μαζική συμμετοχή των πολιτών.

Θανάσης Σκούμας

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][facebook]

Author Name

ΘΗΒΑ ΒΟΙΩΤΙΑ {facebook#https://www.facebook.com/thivagr/?ref=bookmarks} {twitter#https://twitter.com/ThivaRealnews} {google#https://plus.google.com/u/0/102452211922544734621} {pinterest#https://gr.pinterest.com/thivarealnews/} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UCM95blsUdcC2RFtTPLXyzbw} {instagram#https://www.instagram.com/thivarealnews/}

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.