Ξεκίνησε η εγγραφή νέων μελών στο Σύλλογο Φίλων του Μουσείου Θηβών!

Ο Σύλλογος Φίλων του Μουσείου Θηβών αποσκοπεί στο να αποτελέσει το κύριο μέσο για την ενίσχυση και προβολή του Μουσείου μας στην Ελλάδα και διεθνώς. Αιτήσεις εγγραφής για νέα μέλη του Συλλόγου είναι διαθέσιμες στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θηβών και στη διεύθυνση http://www.fmth.gr/wp-content/files/aithsh_eggrafhs.pdf
 Ο Σύλλογος Φίλων του Μουσείου Θηβών, αποσκοπώντας στην ανάδειξη και προβολή του Αρχαιολογικού Μουσείου Θηβών στην Ελλάδα και διεθνώς, καθώς και στην ηθική και υλική ενίσχυση του έργου του, καλεί όλους τους ενδιαφερομένους που επιθυμούν να γίνουν μέλη του Συλλόγου να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση και να την καταθέσουν στα γραφεία του (Αρχαιολογικό Μουσείο Θηβών, Ιωάννου Θρεψιάδου 1, 32200, Θήβα) ή να την αποστείλουν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@fmth.gr.
Τα μέλη του Συλλόγου λαμβάνουν ταχυδρομικά ή/και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το πρόγραμμα δράσεων του Συλλόγου, το ενημερωτικό του δελτίο, αλλά και προσκλήσεις για ειδικές εκδηλώσεις. Επιπλέον, με την εγγραφή τους χορηγείται στα μέλη του Συλλόγου ειδική Κάρτα Μέλους, με την οποία έχουν δωρεάν είσοδο στα κρατικά μουσεία και στους αρχαιολογικούς χώρους όλης της χώρας, ενώ επίσης δικαιούνται έκπτωσης 20% στα πωλητέα είδη του Ταμείου Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων (εκμαγεία αρχαίων έργων τέχνης, είδη δώρων και αναμνηστικών, δημοσιεύματα, αφίσες, κάρτες και λοιπό έντυπο υλικό). Τέλος, τα μέλη του Συλλόγου έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι στις εκλογές του Διοικητικού Συμβουλίου.
Για να κατεβάσετε την αίτηση επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας:
http://www.fmth.gr/wp-content/files/aithsh_eggrafhs.pdf

Σύλλογος Φίλων του Μουσείου Θηβών

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget