Θήβα- 33χρονος λήστεψε 53χρονη αφού της άσκησε σωματική βία

Άμεση σύλληψη 33χρονου χθες το βράδυ στη Θήβα, μετά από διάπραξη ληστείας σε βάρος 53χρονη. Στο πλαίσιο της ενδελεχούς αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι ο συλληφθείς ενέχεται στη διάπραξη μίας ακόμη ληστείας, καθώς και δύο κλοπών .
 Συνελήφθη άμεσα, χθες (29-08-2016) το βράδυ στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας 33χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη ληστειών και κλοπών.
 Ειδικότερα, ο δράστης προσέγγισε πεζός 53χρονη ημεδαπή και με τη χρήση σωματικής βίας (λακτίσματα και γροθιές), απέσπασε από τη κατοχή της την τσάντα της, η οποία περιείχε χρηματικό ποσό, ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα προσωπικά της έγγραφα και αντικείμενα.
 Η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε μετά από πεζή καταδίωξη, ενώ στη κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε η ανωτέρω τσάντα (με όλα τα αφαιρεθέντα αντικείμενα), η οποία αποδόθηκε στην παθούσα.
 Στο πλαίσιο της ενδελεχούς αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι ο 33χρονος ενέχεται επιπλέον στη διάπραξη ακόμη μίας ληστείας και δύο κλοπών και συγκεκριμένα:
 Την 02-08-2016 το μεσημέρι, στη γέφυρα του Πυρίου Θηβών, μαζί με άγνωστο αριθμό ανήλικων συνεργών του οι οποίοι αποπειράθηκαν να εισέλθουν στο εσωτερικό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου με σκοπό την κλοπή, ο συλληφθείς απέσπασε, με τη χρήση σωματικής βίας, από τον οδηγό του οχήματος, ένα χρυσό σταυρό και μία χρυσή αλυσίδα από το λαιμό του.
Την 24-08-2016, σε περιοχή του Πυρίου Θηβών, ο 33χρονος αφαίρεσε, από κοινού με 15χρονο ανήλικο ημεδαπό συνεργό του, μία εργαλειοθήκη από Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο.
Την 25-08-2016 το απόγευμα, επί της επαρχιακής οδού Θηβών – Λιβαδειάς, ο 33χρονος εισήλθε, μαζί με τον 15χρονο συνεργό του, εντός του οδοστρώματος και αφού ακινητοποίησαν διερχόμενο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ημεδαπή, ο 33χρονος της απέσπασε ένα κινητό τηλέφωνο.
 Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.
 Την έρευνα και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών και παραπέμφθηκε για να απολογηθεί ενώπιον του κ. Ανακριτή Θηβών.

Θήβα- 33χρονος λήστεψε

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget