Κέντρο Θηβαϊκού Πολιτισμού - «Η Πέμη Ζούνη συναντά τη Μελίνα Μερκούρη»

Την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου στις 9 το βράδυ στο θέατρο Μοσχοποδίου θα έχουμε την χαρά και την τύχη στα πλαίσια των Πινδαρείων να παρακολουθήσουμε μια υπέροχη παράσταση με θέμα την ζωή της Μελίνας Μερκούρη .
 «Η Πέμη Ζούνη συναντά τη Μελίνα Μερκούρη» είναι ο τίτλος της παράστασης που είναι αφιερωμένη στη ζωή και το έργο της Μελίνας Μερκούρη, που έφυγε από κοντά μας πριν από 20 +2 χρόνια. Μία παράσταση που αναδεικνύει την πορεία της σημαντικής αυτής Ελληνίδας, που αγωνίστηκε διεθνώς για την προβολή της χώρας μας και του ελληνικού Πολιτισμού!
Τα αφηγηματικά κείμενα, η βιντεοπροβολή, καθώς και δραματοποιημένα (θεατρικά) στιγμιότυπα «φωτογραφίζουν» τις πιο σημαντικές στιγμές από την αρχή της ζωής της έως το θάνατό της, με προεκτάσεις στο σήμερα και στις γενιές που ενέπνευσε, δίνοντας όμως τη δυνατότητα και στις νεότερες γενιές να την γνωρίσουν και να μιμηθούν το πάθος της στην επιμονή του σκοπού, αντικατοπτρίζοντας το δικό τους όραμα.
Τα τραγούδια των Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Σταύρου Ξαρχάκου, Γιάννη Μαρκόπουλου, Μάνου Λοΐζου και άλλων δημιουργών θα ζωντανέψουν ξανά στη σκηνή δεμένα με την κάθε στιγμή της ζωής της Μελίνας. Ως προς τη ροή της παράστασης οι μουσικές και τα τραγούδια που ακούγονται αλλά και το οπτικό υλικό είναι περιεχόμενα από τις ταινίες και τις παραστάσεις όπου συμμετείχε η ίδια η Μελίνα, στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η αφήγηση εναλλάσσεται με τις μουσικές, τα τραγούδια και τις σκηνές performance.
 ΔΙΑΝΟΜΗ:
ΑΦΗΓΗΣΗ: ΠΕΜΗ ΖΟΥΝΗ
ΤΡΑΓΟΥΔΙ: ΠΕΜΗ ΖΟΥΝΗ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΓΚΙΝΟΣΑΤΗ
 Μία παράσταση, μία συνάντηση που αξίζει να παρακολουθήσετε, για να θυμηθείτε αλλά και για να οραματιστείτε…!
 Το Κέντρο Θηβαϊκού Πολιτισμού στηρίζει την παράσταση για 2 λόγους . Τιμά την μνήμη της Μελίνας για την διαχρονική της προσφορά στην Ελλάδα και τον πολιτισμό .
Πιστεύει στο μοναδικό ταλέντο και την ζωντάνια της Πέμης Ζούνη που μαγεύει το κοινό ως "Μελίνα" και ξεδιπλώνει μέσα από την παράσταση και τις δυνατότητες της στο τραγούδι.
 Τιμές εισιτηρίων : Κανονικό 10 Ευρώ
Άνεργοι : 7 Ευρώ
 Το Κέντρο Θηβαϊκού Πολιτισμού εξασφάλισε από την παραγωγή τη δυνατότητα τα μέλη, και οι φίλοι ΚΕ.ΘΗ.ΠΟ. αλλά και οι συμμετέχοντες σε δράσεις πολιτισμού της πόλης μας να έχουν έκπτωση 2 Ευρώ. Πληροφορίες στο inbox του ΚΕ.ΘΗ.ΠΟ.

θέατρο Μοσχοποδίου

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget