ΔΕΗ: Καταβολή του 30% της οφειλής και 8 δόσεις το μέγιστο για την επανασύνδεση του ρεύματος σε περίπτωση διακοπής

Το 30% της οφειλής τους θα πρέπει να καταβάλουν για την επανασύνδεση του ρεύματος τα νοικοκυριά στα οποία διακόπτεται η ηλεκτροδότηση λόγω παρατεταμένης ασυνέπειας και αδιαφορίας, όπως σημειώνει η ΔΕΗ, ενώ το υπόλοιπο θα εξοφλείται σε 8 δόσεις κατ' ανώτατο.
Με ανακοίνωση της η  ΔΕΗ για μια ακόμη φορά ευχαριστεί τους πελάτες της οι οποίοι είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους σε ό,τι αφορά στο ρεύμα που προμηθεύονται.
 Επιφυλάσσεται, πέραν της γενναίας έκπτωσης του 15% σε συνάρτηση με την πορεία εξόφλησης των οφειλών από τους υπολοίπους να εξαντλήσει τα περιθώρια μεγαλύτερης ανταμοιβής στο μέλλον, σε όφελος των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων.
 Ευχαριστεί ακόμη τους πελάτες της οι οποίοι ανταποκρίνονται στην πρόσκλησή της και προστρέχουν να διακανονίσουν τις οφειλές τους επωφελούμενοι από την ευνοϊκή ρύθμιση των 36 δόσεων.
 Διευκρινίζεται, ωστόσο, όπως προαναφέρθηκε, ότι στις περιπτώσεις που κάποιοι πελάτες δεν προσέρχονται αυτοβούλως αλλά αφού η Επιχείρηση αναγκάζεται λόγω της παρατεταμένης ασυνέπειας και αδιαφορίας τους να διακόψει την ηλεκτροδότηση τους, προκειμένου να γίνει επανασύνδεση θα καταβάλλεται το 30% της οφειλής και το υπόλοιπο θα εξοφλείται σε 8 δόσεις κατ’ ανώτατο. Μάλιστα η Επιχείρηση εξαντλώντας κάθε περιθώριο καλής θέλησης θα τους εντάξει στο πρόγραμμα «συνέπεια» με την έκπτωση του 15% εφόσον στο εξής τακτοποιούν κανονικά τις οφειλές τους.
 Τέλος, και για αποφυγή οποιασδήποτε σύγχυσης, με αφορμή το νέο νόμο για τις ΑΠΕ,  η ΔΕΗ με την ανακοίνωση της επαναλαμβάνει ότι δεν θα αυξήσει την τιμή της ηλεκτρικής ενέργειας, το μόνο στοιχείο του λογαριασμού που την αφορά και μπορεί να επηρεάσει. Τα λοιπά στοιχεία του λογαριασμού, όπως ΕΤΜΕΑΡ, Δημοτικά Τέλη κ.λπ. δεν αφορούν τη ΔΕΗ και η τιμή τους καθορίζεται από άλλους φορείς.

ΔΕΗ:επανασύνδεση

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget