Προσλήψεις στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Βοιωτίας

Προκήρυξη πρόσληψης επιστημονικού προσωπικού και ειδικευμένων εργατών με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου  για τις ανάγκες του έργου « Ανασκαφική έρευνα , τοπογραφική- αρχιτεκτονική αποτύπωση και ανάδειξη του αρχαίου θεάτρου στην Κοιλάδα των Μουσών». – Προγραμματική Σύμβαση.
• 1 ΠΕ Αρχαιολόγων
• 3 ΔΕ Εργατοτεχνιτών (και ελλείψει αυτών ΥΕ ειδικευμένων εργατών)
Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν, καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά (σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν σφραγίδα ταχυδρομείου έως την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων) στα γραφεία της υπηρεσίας στη Θήβα στην διεύθυνση:
Εφορεία Αρχαιοτήτων Βοιωτίας
Αρχαιολογικό Μουσείο Θήβας
Θήβα Τ.Κ. 32200,
Υπόψη κ. Στέλλιου Στέφα και κ. Γεωργίου Ραγκούση τηλ. επικοινωνίας: 2262023559 και 2262080147
Ημερομηνίες αιτήσεων από 18-08-2016 έως και 24-08-2016
Εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών η οποία αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) την εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠ.ΠΟ.Α. (http://www.yppo.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας στη Θήβα.

Εφορεία Αρχαιοτήτων Βοιωτίας

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget