Διήμερο σεμινάριο αυτοπροστασίας στο Δίστομο

Διήμερο σεμινάριο " Ψυχικής Ανάτασης και Αυτοπροστασίας για όλους "-''Αναπνοή "
Τετάρτη 17/8 και Πέμπτη 18/8 (18.00) στο κλειστό γυμναστήριο Διστόμου από τον δάσκαλο πολεμικών τεχνών Λουκά Καρούζο. Τα σεμινάρια έχουν αντικείμενα:
-το 1ο την τέχνη και τον τρόπο διαχείρισης του άγχους - στρες , με μέσο την πολεμική τέχνη.
Ενώ θα διδαχτούν πολεμικές τεχνικές αναπνοής -Τσι κουνγκ της τεχνοτροπίας "gang shou dao ".
- το 2ο τον εκφοβισμό και τον αντιεκφοβισμό καθώς και τον τρόπο εφαρμογής της πολεμικής τέχνης σε καταστάσεις εκφοβισμού. ( bullying & anti bullying ),ενώ
Θα διδαχτούν πολεμικές τεχνικές της τεχνοτροπίας " gang shou dao ".
Την πρώτη ημέρα- στα εγκαίνια- θα γίνει αγιασμός και
ανοιχτή συζήτηση γνωριμίας, ενώ μετά το τέλος των σεμιναρίων ακολουθεί συζήτηση για την καλύτερη κατανόηση.
Για τα σεμινάρια ο Λουκάς Καρούζος αναφέρει τα εξής στην ανοιχτή πρόσκληση του:
«Φίλες και φίλοι , η " Αναπνοή " και εγώ ξεκινάμε το ταξίδι μας τιμητικά και συμβολικά από το Δίστομο , και με έδρα το Δίστομο. Σκοπός είναι η ψυχική ανάταση και η αυτοπροστασία όλων . Για έμενα προσωπικά το όλο εγχείρημα , μετά από 40 και πλέον χρόνια έντονης ενασχόλησης με τις πολεμικές τέχνες, είναι ένα στοίχημα ζωής. Η προσπάθεια ξεκινά ως ατομική , αλλά η επιθυμία μου είναι να γίνει συλλογική και να εξαπλωθεί σε όλη την Ελλάδα , αλλά και στο εξωτερικό. Γι' αυτό λοιπόν καλώ όλους εκείνους , τους ανθρώπους και τους φορείς που πιστεύουν ότι η " αναπνοή " μπορεί να ωφελήσει το κοινωνικό σύνολο , να μας αγκαλιάσουν. Σας δηλώνω επίσης ότι η " Αναπνοή " λειτούργει αυθεντικά εθελοντικά και στηρίζεται αποκλειστικά στις χρηματικές προσφορές μόνο όσων επιθυμούν να συνεισφέρουν . Τα εγκαίνια της δράσης θα γίνουν με ένα διήμερο σεμινάριο την : 17 και 18 Άγουστου 2016 , το όποιο θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου Διστόμου.
Με το παρόν θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμο " Διστόμου - Αράχοβας - Αντίκυρας " , για την δωρεάν παραχώρηση του κλειστού σταδίου Διστόμου , και προσωπικά τον αντιδήμαρχο κύριο Λουκά Ζήση για την άμεση συνδρομή του. Επίσης τον ιερέα του Διστόμου , πατερά Απόστολο Σταυρόπουλο ,που απρόσκοπτα και απροβλημάτιστα , θα παραστεί και θα ευλογήσει αυτήν την προσπάθεια, καθώς και όλους εσάς για το χρόνο που μου διαθέσατε.
Σας εκτιμώ και σας περιμένω
Δίστομο 09 - 08 - 2016
Λουκάς Καρούζος.
Τ η λ : 0030 6932 034 990
Email : carusosmartialarts@gmail.com

Τα σεμινάρια θα συνεχιστούν όλο το υπόλοιπο 2016 και το 2017 . Οι ημερομηνίες διεξαγωγής θα γνωστοποιούνται με γραπτές ανακοινώσεις και από το διαδίκτυο.»

σεμινάριο αυτοπροστασίας

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget