Απαγόρευση αλιείας, διακίνησης και εμπορίας ειδών καρχαριών και σελαχιών

 Η Γενική Δ/νση Περιφ. Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής ενημερώνει τους επαγγελματίες και ερασιτέχνες αλιείς καθώς και τους εμπόρους αλιευτικών προϊόντων, ότι εκδόθηκε η αριθμ. 4531/83795/20-07-2016 εγκύκλιος της Δ/νσης Ελέγχου Αλιευτικών Δραστηριοτήτων και Προϊόντων του ΥΠ.Α.Α.Τ. με θέμα «Απαγόρευση διακίνησης ειδών καρχαριών και σελαχιών», σε εφαρμογή του Κανονισμού (ΕΕ) 2102/2015..
 Σύμφωνα την παραπάνω εγκύκλιο, τα παρακάτω είδη απαγορεύεται να διατηρούνται επί του σκάφους, να μεταφορτώνονται, να εκφορτώνονται, να μεταφέρονται, να αποθηκεύονται, να πωλούνται, να εκτίθενται ή να διατίθενται προς πώληση:
 Τα αλιευτικά σκάφη που έχουν αλιεύσει ως παρεμπίπτοντα αλιεύματα, καρχαρίες και σελάχια των προαναφερθέντων ειδών, πρέπει να τα ελευθερώνουν αμέσως ζωντανά και χωρίς τραυματισμούς.
 Για περισσότερες πληροφορίες οι ιδιοκτήτες επαγγελματικών αλλά και ερασιτεχνικών αλιευτικών σκαφών καθώς και οι εμπορικές επιχειρήσεις να απευθύνονται στα κατά τόπους Τμήματα Αλιείας των Περιφερειακών Ενοτήτων.
 Στον ηλεκτρονικό σύνδεσμο
http://www.alieia.minagric.gr/sites/default/files/basicPageFiles/%CE%9F%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82%20%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%8E%CE%BD.pdf

Απαγόρευση αλιείας

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget