ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΡΔΑΤΖΗ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΔΗΜ. ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΘΗΒΑΣ

Προς τους σαλτιμπάγκους και κοινούς προβοκάτορες του Δημόσιου βίου της πόλης μας.
Με την πλήρη ανευθυνότητα που τον διακρίνει για να δικαιολογήσει την αυτόνομη ύπαρξη του προσφεύγει στην πλήρη διαστρέβλωση των θέσεων του Αυτοδιοικητικού Ριζοσπαστικού Κινήματος Θήβας όπως την διατυπώνει στα κείμενα του.
Αποσιωπεί πλήρως ο Κος Σκούμας τον αγώνα που έχει δώσει αυτή η Παράταξη τα δυο χρόνια συμμετοχής της στο Δημοτικό Συμβούλιο για την Διαχείριση των απορριμμάτων με την συνεχή κατάθεση προτάσεων και ότι είναι η μόνη παράταξη που ενημερώνει τους πολίτες τόσο από το έντυπο τύπο, το διαδίκτυο όσο και τα ραδιο-τηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης παροτρύνοντας τους να ανατρέψουν την κατάσταση που πάει να δημιουργηθεί σε βάρος τους από τα φιλοεργολαβικά και αντιπεριβαλλοντικά σχέδια της πλειοψηφούσας παράταξης.
 Του υπενθυμίζουμε με την κοντή μνήμη που έχει συνοπτικά την θέση του ΑΡΚ Θήβας για την Διαχείριση των απορριμμάτων και την πρωτοβουλία πολιτών Θήβας ενάντια στην σχεδιαζόμενη Μ.Ε.Α.

 * Υπενθυμίζουμε επίσης στον Κο Σούμα την πρόσκληση μας για την συμμετοχή του στην πρωτοβουλία των πολιτών ενάντια στην ΜΕΑ, όπου δεν έδειξε το παραμικρό ενδιαφέρον.
 * Του υπενθυμίζουμε επίσης την πρόσκληση για συμμετοχή του και μάλιστα ως Δικηγόρου, να παρέμβουμε δικαστικά για την μη νομιμότητα του Περ. ΦοΔΣΑ και την σκανδαλώδη είσπραξη από αυτόν των ανταποδοτικών τελών που πληρώνουν οι πολίτες και αυτήν την αγνόησε παντελώς.
 * Του υπενθυμίζουμε επίσης όλες τις προτάσεις μας που βασίζονται στον νέο ΕΣΔΑ και για την εφαρμογή τους στην δικιά μας Διαχειριστική Ενότητα, όπως με συνέπεια προχώρησε ο Δήμος Λιβαδειάς στον Τοπικό Σχεδιασμό του Διαχείρισης των απορριμμάτων.
 Κε Σούμα με κραυγές για προσωπική προβολή δεν φτιάχνονται κινήματα, πρέπει να έχεις προτάσεις-λύσεις, με τις κραυγές το μόνο που κάνεις είναι να επιβεβαιώνεις τον αντίπαλο και να οδηγείσαι στην απομόνωση. Όταν προτείνεις, τότε τον αφοπλίζεις, κτίζεις συμμαχίες με τους πολίτες ώστε να οδηγηθούμε στον μόνο ρεαλιστικό δρόμο για την διαχείριση των απορριμμάτων που είναι η συνολική πρόταση που έχει καταθέσει το ΑΡΚ Θήβας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΡΔΑΤΖΗ

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget