Αυτοδιοικητικό Ριζοσπαστικό Κίνημα Θήβας - Η παραίτηση που άργησε έναν και βάλε χρόνο

Ευχαριστούμε τον «ανεξάρτητο» δημοτικό σύμβουλο Θανάση Σκούμα που απομακρύνθηκε από το Αυτοδιοικητικό Ριζοσπαστικό Κίνημα (ΑΡΚ). Ίσως, έπρεπε να το είχαμε πράξει εμείς νωρίτερα. Ήδη σε καμία συνεδρίαση των οργάνων της παράταξης δεν συμμετείχε τον τελευταίο χρόνο να εκθέσει τις απόψεις του.
Άλλοτε με ψιθύρους και άλλοτε με κραυγές, χωρίς ποτέ όμως με πρόταση, προσπαθούσε να είναι στην επικαιρότητα στοχοποιώντας ως μοναδικό του αντίπαλο την παράταξη στην οποία ανήκε. Δεν περιμένουμε, φυσικά, να παραιτηθεί από τη θέση του δημοτικού συμβούλου. Άλλωστε, δεν το έπραξε όντας βουλευτής που αν και του ζητήθηκε πολλάκις από πολλά μέλη του ΑΡΚ ακόμη και από αυτούς που σήμερα τον υποστηρίζουν. Η υπέρμετρη φιλοδοξία και αυτοπροβολή του δεν τον άφηνε να διακρίνει ότι η προσφορά στο κίνημα δεν εξαρτώνται από τις καρέκλες, απλά τις ήθελε όλες.
 Δεν θα τον ακολουθήσουμε, ούτε θα γίνουμε μέρος του σχεδίου και του πάθους του να βρίσκεται διαρκώς στη δημοσιότητα.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΡΚ ΘΗΒΑΣ

Αυτοδιοικητικό Ριζοσπαστικό Κίνημα Θήβας

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][facebook]

Author Name

ΘΗΒΑ ΒΟΙΩΤΙΑ {facebook#https://www.facebook.com/thivagr/?ref=bookmarks} {twitter#https://twitter.com/ThivaRealnews} {google#https://plus.google.com/u/0/102452211922544734621} {pinterest#https://gr.pinterest.com/thivarealnews/} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UCM95blsUdcC2RFtTPLXyzbw} {instagram#https://www.instagram.com/thivarealnews/}

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.