Οι καθαρές και οργανωμένες κουζίνες «φάρμακο» κατά της παχυσαρκίας

Η απώλεια βάρους είναι μια δύσκολη και επίπονη διαδικασία που... σπαζοκεφαλιάζει τους επιστήμονες οι οποίοι ψάχνουν συνεχώς τρόπους για να ανακαλύψουν νέες αποτελεσματικές μεθόδους.
 Κι επειδή πολλές φορές το κλειδί της επιτυχίας κρύβεται στα απλά πράγματα, μια νέα έρευνα δέιχνει κάτι πολύ απλό και εύκολο, για όσους έχουν θέμα με τα κιλά τους. Ειδικοί της εταιρίας Cornell Food and Brand Lab, ανακάλυψαν πως όσοι έχουν καθαροί την κουζίνα τους αποφεύγουν να τρώνε υψηλής θερμιδικής αξίας τροφές.
 Σύμφωνα με την έρευνα τους, οι ακατάστατες και βρόμικες κουζίνες, προκαλούν στρες,το οποίο ανοίγει την όρεξη για ένα γρήγορο και «βρόμικο» snack.Εκατό γυναίκες πήραν μέρος στο πείραμα, οι οποίες χωρίστηκαν σε δύο γκρούπ.
 Το πρώτο γκρούπ, έκατσε σε μια ακατάστατη κουζίνα, με άπλυτα πιάτα και πεταμένα βρόμικα χαρτιά και το δέυτερο σε μια πεντακάθαρη και οργανωμένη κουζίνα. μαζί τους και τα δύο γκρουπ είχαν μπισκότα, crackers και καρότα. Στο σύνολο οι γυνάικες στη βρόμικη κουζίνα κατανάλωσαν 100 θερμίδες περισσότερες από εκείνες που κάθονταν στην καθαρή.

παχυσαρκία

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget