Ο λαός ξέρει να τιμωρεί !!!

Έπρεπε να το περιμένουν τα στελέχη και οι βουλευτές της κυβέρνησης. Με όλα αυτά τα μέτρα, το νέο μνημόνιο, την περαιτέρω φτωχοποίηση των Ελλήνων, το απόλυτο ξεπούλημα τους δημόσιας περιουσίας και του δημόσιου πλούτου για 99 χρόνια, δεν ήταν δυνατόν να πίστευαν ότι δεν θα μείνουν ατιμώρητοι.
Κι η τιμωρία τους από τον ελληνικό λαό που σφαδάζει κάτω από τα μνημόνια επί 6 χρόνια, μόλις άρχισε. Τα δημόσια γιουχαΐσματα και οι αποδοκιμασίες που παρατηρήθηκαν τελευταία στις δημόσιες εμφανίσεις υπουργών, είναι μόνο η αρχή. Θα κλιμακωθούν και σε αριθμό και σε ένταση. Όχι μόνο σε επίσημες τελετές, όπως έγινε με τον υπουργούς Βίτσα, Φίλη και Σκουρλέτη. Σε λίγες μέρες κανένας κυβερνητικός βουλευτής δεν θα μπορεί να περπατήσει ελεύθερος στην εκλογική του περιφέρεια. Θα αναγκάζονται να κυκλοφορούν με μπράβους, όπως οι μαφιόζοι, για να μην τους πάρουν στο κυνήγι οι Έλληνες φορολογούμενοι, και κυρίως οι ψηφοφόροι τους, για τα ψέματα που είπαν για να εκλεγούν και για τα κτηνώδη και ανυπόφορα μέτρα που επέβαλαν μετά από την υφαρπαγή της ψήφου του ελληνικού λαού. Έλεγαν ότι θα σκίσουν τα μνημόνια κι έφεραν χειρότερο. Έλεγαν ότι θα σταματήσουν τις ιδιωτικοποιήσεις και ξεπουλάνε όλη τη χώρα, αλλά και τα μελλοντικά της έσοδα σε ξένους για 99 χρόνια. Έλεγαν ότι θα επαναφέρουν τον 13ο και 14ο μισθό και τους εξαφάνισαν. Έλεγαν ότι δεν θα πειράξουν τι συντάξεις και τις πετσόκοψαν. Έλεγαν ότι θα αυξήσουν τον κατώτατο μισθό στα 751 ευρώ, και εξαφανίζουν κι αυτή την ίδια την εργασία. Έλεγαν «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» κι άνοιξαν το δρόμο στα distress funds και στις τράπεζες να τα αρπάξουν με τη μεγαλύτερη δυνατή ευκολία.
 Το μόνο που έσκισε τελικά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ήταν οι υποσχέσεις της και το περιβόητο «πρόγραμμα Θεσσαλονίκης», που δήθεν θα εφάρμοζε από τη πρώτη στιγμή.
 Και λίγα τράβηξαν στην Κω οι υπουργοί της κυβέρνησης Σκουρλέτης, Φίλης και Βίτσας. Τα χειρότερα έρχονται, όπως ανακοίνωσε το περασμένο Μάρτιο στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης. Αλλά όπως ήρθαν τα χειρότερα για τους πολίτες με το φορολογικό, το ασφαλιστικό, το υπερταμείο και τις αυξήσεις στο ΦΠΑ από αύριο, μαζί έρχονται και τα χειρότερα για τους υπουργούς, τους βουλευτές και τα στελέχη της κυβέρνησης. Γιατί, αν τώρα ντρέπονται να εμφανιστούν επειδή δήθεν υπογράφουν με μαύρη καρδιά και με δάκρυα στα μάτια όλα όσα τους βάζουν οι δανειστές στο τραπέζι, από δω και μπρος δε θα ντρέπονται, αλλά θα φοβούνται να εμφανιστούν. Για να μην νιώσουν την οργή του ελληνικού λαού για τα όσα επιπλέον δεινά έφεραν στη ζωή του, στην ζωή των παιδιών του και στο μέλλον τους, αλλά και στο μέλλον της χώρας.
 Κι ας υπογράψουν και τα νέα μέτρα για τα εργασιακά που θα φέρουν στη Βουλή, όπως τους διέταξαν οι δανειστές να κάνουν. Κι ας ψηφίσουν, εκεί κλεισμένη στην ασφάλεια της Βουλής, τις μειώσεις του κατώτατου μισθού, του νόμου για το δικαίωμα στην απεργία, κι ας δώσουν στα αφεντικά τους τους εργοδότες και τους πλούσιους τη δυνατότητα να απολύουν όποτε θέλουν και με όποια δικαιολογία θέλουν ή να κόβουν και τις άδειες των εργαζομένων. Το αποτέλεσμα γι αυτούς θα είναι ένα και μόνον. Θα φοβούνται να βγουν στο δρόμο. Θα μένουν κλεισμένοι στο σπίτι τους και στη Βουλή γιατί ο κόσμος όπου τους βλέπει θα τους φτύνει.
 Και όχι μόνο αυτούς. Αλλά και τους υπόλοιπους, από τα άλλα κόμματα. Γιατί οι πολλοί ψήφισαν μεν το μνημόνιο Τσίπρα και τώρα κάνουν τους υπερασπιστές των δικαιωμάτων του ελληνικού λαού. Λες και δεν ήξεραν ότι το νέο μνημόνιο θα φέρει κι άλλους φόρους. Και τώρα κάνουν τους ανήξερους. Και οι άλλοι, βολεύονται να βρίζουν όλους τους προηγούμενους, φορώντας το πέπλο του υπερασπιστή του ελληνικού λαού και της διαφορετικής αντίληψης, με μόνο σκοπό τη διατήρηση της βουλευτικής τους καρέκλας, των παχυλών μισθών τους και των πολλών προνομίων τους, που όλα αυτά τα πληρώνει ο ελληνικός λαός, όχι πλέον από το περίσσευμά του, αλλά από το υστέρημά του. Από τη μπουκιά των παιδιών του και από το μέλλον του. Για να μπορούν οι 300 να μας σώζουν καθημερινά από τι βουλευτικές τους καρέκλες, να βρίζονται στη Βουλή και στα κανάλια μπροστά στις κάμερες, για να πηγαίνουν μετά παρέα και να διασκεδάζουν εις υγείαν των κορόιδων.

δημόσια γιουχαΐσματα

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget