ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Το 15ο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο του Ε.Κ.Θ. πραγματοποιείται 4 μήνες νωρίτερα από τη λήξη της κανονικής θητείας, τον Οκτώβρη του 2016. Αυτό είναι μια στοχευμένη απόφαση από την πλειοψηφούσα παράταξη της ΣΑΕΚΕ (πρώην ΠΑΣΚΕ) σε αγαστή συνεργασία με την ΑΣΚ (ΣΥΡΙΖΑ) και τη ΔΑΚΕ.
 Οι λόγοι είναι συγκεκριμένοι και έχουν να κάνουν μόνο με τη διασφάλιση των συσχετισμών απ' αυτές τις δυνάμεις που σήμερα πλειοψηφούν στη Διοίκηση του ΕΚΘ.
 Χρησιμοποιούν το ΕΚΘ ως μέσο για τη συνδιαλλαγή τους με το κράτος και την εργοδοσία, δεδομένου ότι αυτή την περίοδο και μέχρι τη λήξη της κανονικής θητείας, υπήρχαν προγραμματισμένες εκλογές σε πάνω από 10 σωματεία!!! Γεγονός που δεν το επέτρεψαν να γίνει γιατί θα υπήρχε πραγματική αλλαγή των συσχετισμών δυνάμεων.
 Επανειλημμένα έχουμε καταγγείλει μια σειρά σωματεία σφραγίδες που διατηρεί αυτός ο μηχανισμός και τα οποία λειτουργούν ως μηχανισμός παραγωγής νόθων αντιπροσώπων.
 Επίσης υπάρχουν διπλοψηφίες από συνδικαλιστές μέλη της Διοίκησης του ΕΚΘ και από άλλα πρωτοκλασάτα στελέχη απ' την παράταξη της ΣΑΕΚΕ όπου εμφανίζονται να έχουν ψηφίσει σε 3 σωματεία, άλλοι σε 2 κλαδικά, για 2 ομοσπονδίες, 2 φορές για ΕΚΘ, κ.τ.λ.
 Όλα αυτά συνιστούν μια θλιβερή κατάσταση για το ΕΚΘ και το εργατικό κίνημα της περιοχής μας. Συνιστούν πραγματικά εκφυλισμό του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος.
 1.     Παπαβλάχος Κώστας: Αντιπρόεδρος του Ε.Κ.Θ. Έχει ψηφίσει σε 3 σωματεία και για 2 ομοσπονδίες.
 ·        Ψήφισε με α/α 266 στις εκλογές του επιχειρησιακού "ΜΟΡΝΟΣ" στις 24/10/2014 για Δ.Σ, Ε.Κ.Θ, ΟΕΧΒΕ. Εκλέχθηκε στο Δ.Σ  και αντιπρόσωπος για το Ε.Κ.Θ και την ΟΕΧΒΕ.
 ·        Ψήφισε με α/α 128 στις εκλογές του κλαδικού πλαστικών και Χ.Β Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας στις 28/9/2013. Ήταν μέλος της τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής και από το πρακτικό αρχαιρεσιών προκύπτει ότι έχει ψηφίσει για Δ.Σ και ΓΣΕΕ.
 ·        Ψήφισε με α/α 229 στις εκλογές του κλαδικού σιδηροβιομηχανίας στις 29/6/2013. Από το πρακτικό αρχαιρεσιών προκύπτει ότι έχει ψηφίσει για Δ.Σ, ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (ΠΟΕΜ), ΓΣΕΕ και εκλέχθηκε στην Εξελεγκτική Επιτροπή.
 2.     Πέτρου Χαράλαμπος: Αναπληρωτής Γεν. Γραμματέας του Ε.Κ.Θ εμφανίζεται σε 3 σωματεία και έχει ψηφίσει για 2 Ομοσπονδίες.
 ·        Στις εκλογές του κλαδικού σιδηροβιομηχανίας 29/6/2013 εκλέχθηκε στην Εξελεγκτική Επιτροπή, αντιπρόσωπος στο Ε.Κ.Θ και στην ΠΟΕΜ.
 ·        Στις εκλογές του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων στις 23/2/2016 εκλέχθηκε στην Εφορευτική Επιτροπή και ψήφισε με α/α 12 για Δ.Σ, Ε.Ε.
 ·        Στις εκλογές του σωματείου "Γεωργιάδη - 22" στις 23/9/2014 με α/α 15 ψήφισε για Δ.Σ, Ε.Κ.Θ, ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ, ΓΣΕΕ.
 3.     Ψαράκης Απόστολος:  Μέλος του Δ.Σ του Ε.Κ.Θ. Έχει  ψηφίσει σε 2 σωματεία για Ε.Κ.Θ και 2 ομοσπονδίες.
 ·        Ψήφισε με α/α 17 στις εκλογές του σωματείου ηλεκτρολόγων στις 5/6/2015 για Δ.Σ, Ε.Κ.Θ, ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ, ΓΣΕΕ. Εκλέχθηκε στο Δ.Σ και αντιπρόσωπος στο Ε.Κ.Θ και στην ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ.
 ·        Ψήφισε με α/α 4 στις εκλογές του σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων στις 23/2/2016 για Δ.Σ, Ε.Ε, Ε.Κ.Θ, ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ, ΓΣΕΕ.
 4.      Βαλμάς Γεώργιος: Μέλος του Δ.Σ του Ε.Κ.Θ. Έχει ψηφίσει για 2 Ομοσπονδίες.
 ·        Ψήφισε με α/α 112 στις εκλογές του σωματείου τροφίμων και super market στις 12 και 13/7/2013 για Δ.Σ, ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ, ΓΣΕΕ. Εκλέχτηκε στην ομοσπονδία και στο ΕΚΘ.
 ·        Ψήφισε με α/α 62 στις εκλογές του σωματείου LIDL στις 8/11/2014 για Δ.Σ, Ε.Κ.Θ, ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ, ΓΣΕΕ. Εκλέχθηκε στο Δ.Σ, αντιπρόσωπος στο Ε.Κ.Θ.
 5.     Σκαλή Γεωργία : Μέλος της εξελεγκτικής Επιτροπής του Ε.Κ.Θ. Εμφανίζεται σε 3 σωματεία και έχει ψηφίσει για 2 ομοσπονδίες.
 ·        Ψήφισε με α/α 136 στις εκλογές του σωματείου τροφίμων και  super market στις 12 και 13/7/2013 για Δ.Σ, ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ, ΓΣΕΕ και ήταν μέλος τη εφορευτικής επιτροπής.
 ·        Ψήφισε με α/α 26 στις εκλογές του σωματείου LIDL στις 8/11/2014 για Δ.Σ, Ε.Κ.Θ, ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ, ΓΣΕΕ. Εκλέχθηκε στο Δ.Σ.
 ·        Ψήφισε με α/α 17 στις εκλογές του σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων στις 23/2/2016 για Δ.Σ, Ε.Ε. Εκλέχθηκε στο Δ.Σ και αντιπρόσωπος στο Ε.Κ.Θ.
 6.     Χατζήνας Χαράλαμπος: Μέλος του Δ.Σ του σωματείου LIDL και μέλος στο Δ.Σ του σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων. Έχει ψηφίσει σε 3 σωματεία, 2 φορές για Ε.Κ.Θ και 3 για ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ.
 ·        Ψήφισε με α/α 137 στις εκλογές του σωματείου τροφίμων και super market στις 12 και 13/7/2013 για Δ.Σ, ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ, ΓΣΕΕ. Εκλέχθηκε αντιπρόσωπος στο Ε.Κ.Θ και 1ος αναπληρωματικός στο Δ.Σ.
 ·        Ψήφισε με α/α 2 στις εκλογές του σωματείου LIDL στις 8/11/2014 για Δ.Σ, Ε.Κ.Θ, ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ, ΓΣΕΕ. Εκλέχθηκε στο Δ.Σ.
 ·        Ψήφισε με α/α 2 στις εκλογές του σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων στις 23/2/2016  για Δ.Σ, Ε.Κ.Θ, ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ, ΓΣΕΕ. Εκλέχθηκε στο Δ.Σ.
 7.     Βάθης Κων/νος: Μέλος του Δ.Σ του Σωματείου KNOR. Έχει ψηφίσει από 2 φορές για Ε.Κ.Θ και ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ.
 ·        Ψήφισε με α/α 72 στις εκλογές του σωματείου τροφίμων και super market στις 12 και 13/7/2013 για Δ.Σ, Ε.Κ.Θ, ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ, ΓΣΕΕ.
 ·        Ψήφισε με α/α 24 στις εκλογές του σωματείου KNOR στις 3/6/2015 για Δ.Σ, Ε.Κ.Θ, ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ, ΓΣΕΕ. Εκλέχθηκε στο Δ.Σ και στο Ε.Κ.Θ.

εργατικο κέντρο Θήβας ,εκλογές

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget