Η αερολέσχη Θήβας στο Τυμπάκι Κρήτης στους αγώνες κυπέλλου γενικής αεροπορίας και ΥΠΑΜ «ΦΑΙΣΤΟΣ 2016»

Ολοκληρώθηκαν οι πολύ επιτυχημένοι διπλοί αγώνες κυπέλλου γενικής αεροπορίας και ΥΠΑΜ «ΦΑΙΣΤΟΣ 2016» στο Τυμπάκι Κρήτης.Η αερολέσχη Θήβας συμμετείχε στην κατηγορία ΥΠΑΜ με κατάταξη: 4η θέση Βαβουράκης Εμμανουήλ / Νικόλαος Αντωνίου, 5η θέση Ιωάννης Καρνιαούρας / Ζαχαρίας Αναπολιτάκης. (Στους αγώνες το κάθε αεροσκάφος πετάει με δύο αθλητές, κυβερνήτη και συγκυβερνήτη, και η κατάταξη απονέμεται και στους δύο).
Ο καιρός το Σαββατοκύριακο ήταν αρκετά δυσμενής για ταξίδι, ιδιαίτερα από την Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα, παρόλα αυτά η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη, φανερόνοντας την αγάπη που έχει η αεροπορία για την διοργάνωση στο Τυμπάκι, που πάντα μας υποδέχεται με φιλοξενία, κέφι, και άψογη διοργάνωση.
Την διοργάνωση τίμησε εφέτος και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ακροβατικών Ανεμοπτέρων!!!, Luca Bertosio https://web.facebook.com/bertossio όπου συμμετείχε σαν κριτής μαζί με τον πρόεδρο της αερολέσχης μας Νίκο Αντωνίου, στους αγώνες της Γενικής Αεροπορίας το Σάββατο.
Στα παραλειπόμενα, την Παρασκευή κατά την άφιξη των αθλητών στο υπόστεγο της Ταλως, ο Μανώλης μας έδειξε τις μαγειρικές του ικανότητες μαγεύοντας καζάνες με ντόπιο τσιγαριαστό και γαμοπίλαφο, προσφορά της Αερολέσχης Τάλως, κάνοντας τους υπόλοιπους πιλότους να πετάξουν πριν την ώρα τους. Πήραμε την υπόσχεση ότι θα επαναληφθεί και στο υπόστεγο της Θήβας και ψάχνουμε για τα κατάλληλα σκεύη. Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε η τελετή για την μάχη της Κρήτης, και το βράδυ δείπνο από την Περιφερειακή ενότητα ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ και ξεκαρδιστικό σώου από τον Ζαχαρία μας. Νικητές των αγώνων:
Γενική Αεροπορία Σάββατο 22/5:
1η θέση: Σπανός Ν./ Γρηγοράκης Γ, Αερολέσχη Δεκελείας.
2η θέση: Κόρακας Ν. / Δραμπουκάκης Χ., Αερολέσχη Σούδας.
3η θέση: Βλατάκης Ι. / Κελαράκης Γ., Αερολέσχη Κρητικός Αετός.
ΥΠΑΜ Κυριακή 23/5:
1η θέση: Γεωργιάδης Ε. / Βλάχος Π., Αερολέσχη Τάλως Ηρακλείου.
2η θέση: Μακράκης Ν. / Καλλιγιαννάκη Αικατερίνη, Αερολέσχη Τάλως Ηρακλείου.
3η θέση: Μαδεμλής Ι. / Βασιλείου Γ., Αερολέσχη Σερρών.
Ευχαριστούμε πολύ τον πρόεδρο Νίκο Μακράκη, τα μέλη, και τους φίλους της Αερολέσχης Τάλως τον Διευθυντή αγώνων Παπαδόπουλο Χρήστος την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου τον Δήμος Τυμπακίου και την Στρατιωτική μονάδα. Τυμπάκι ... ΚΕΔΑ - ΚΕΝΤΡΟ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ για άλλη μία αξέχαστη διοργάνωση, και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά.

αερολέσχη Θήβας

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget