ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΚΟ – ΜΟΡΝΟΣ – απάντηση στην ανακοίνωση της « Ταξικής Προοπτικής»

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
 Με αφορμή την ανακοίνωση της « Ταξικής Προοπτικής», της 7/5/2016 που αντί να έχει στόχο την ενημέρωση είχε τη συκοφάντηση έξω από κάθε συναδελφική λογική ακολουθώντας την τακτική του Γκέμπελ, πετώντας λάσπη κάτι θα μείνει, τους απαντάμε ότι κάνατε μέγα λάθος.
 Τέλος η ανοχή. Η λάσπη θα σας επιστρέφετε.
 Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
 Ως νέο Προεδρείο πιστεύαμε ότι θα μπορούσαμε να ακολουθήσουμε ένα δρόμο ενότητας και συναίνεσης μακριά και έξω από ακραίες συγκρούσεις.
 Δυστυχώς κάναμε λάθος γιατί αυτό από τα μέλη της « Ταξικής Προοπτικής» το εξέλαβαν ως αδυναμία και με περίσσεια θρασύτητα συκοφαντούν, υβρίζουν οι απόλυτα κομματικοί συνδικαλιστές, οι μονίμως καθοδηγούμενοι, παριστάνουν τους κριτές των πάντων χωρίς να βλέπουν την καμπούρα τους!!!
 Απαντώντας στη λάσπη και στην παραπληροφόρηση, τους λέμε ότι :
 Ποτέ κανείς από την πλειοψηφία της διοίκησης του Σωματείου μας δεν πρόβαλλε την πολιτική του θέση για να εκλεγεί στο Σωματείο.
 Ποτέ η δράση του Σωματείου δεν κρίθηκε με βάση τα πολιτικά πιστεύω του.
 Πιστεύουμε ότι στη χώρα μας τουλάχιστον έχει αποκατασταθεί η δημοκρατία και τα πολιτικά φρονήματα των πολιτών δεν δικάζονται, τελικά αποδεικνύεται ότι για εσάς αυτά παραμένουν με τη λογική ότι κάθε άλλη άποψη πλην την δικιά σας είναι απαγορευτική, θεωρώντας μόνο τους εαυτούς σας ως δημοκράτες!!!
 Θέλετε να επιβάλλετε τις απόψεις σας στην πλειοψηφία, δυστυχώς για εσάς δεν μπορεί να γίνει και για να αποκαταστήσουμε την πραγματικότητα προς τους συναδέλφους μας για την απεργία έχει ως εξής :
 Η 48ωρη Γεν. Απεργία προκηρύχτηκε επίσημα από τη ΓΣΕΕ στις 4μμ της Πέμπτης(6/5/2016) και όχι στις 2μμ., για το λόγο ότι όλοι περίμεναν να τελειώσει η διάσκεψη της Βουλής για να είναι επίσημο και όχι με υποψίες, πότε η κυβέρνηση θα πήγαινε το ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο για ψήφιση στη Βουλή.
 Σας επισημαίνουμε ότι την ενημέρωση την λαμβάνουμε για τέτοια θέματα από τα Β’ βάθμια όργανα ( Εργατικό Κέντρο, Ομοσπονδίες) , όπου το Σωματείο εκπροσωπείται και δεν ενημερώνεται από στελέχη κομματικών οργανώσεων.
 Είναι αλήθεια ότι τα μέλη του Δ.Σ (Πρόεδρος- Γεν. Γραμματέας- Αν. Γεν. Γραμματέας) μπήκαν στο χώρο του εργοστάσιου στις 8 μμ της Πέμπτης (6/5/2016) και όχι στις 9 μμ, όπως ψεύδεστε, μοιράζοντας ανακοίνωση του Σωματείου που καλούσαμε τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στην Γενική Απεργία, 6-7/5/2016, όπως το ίδιο είχαμε κάνει και στην 24ωρη Γενική Απεργία στις 8/5/2016, για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς.
 Ψεύδεστε ασύστολα όταν λέτε ότι πληροφορούσαμε τους εργαζόμενους πως η πύλη θα παρέμενε ανοιχτή.
 Περιφρούρηση από την πλειοψηφία του Δ.Σ έχει γίνει παρά πολλές φορές όπου σε κάποιες, εσείς ήσασταν θεατές.
 Μας κατηγορείτε για εργοδοτικό και κυβερνητικό συνδικαλισμό.
 Έχουμε αποδείξει στην πράξη ότι ούτε το ένα ισχύει ούτε το άλλο και το γνωρίζουν καλά οι εργαζόμενοι.
 Γνωρίζουν επίσης καλά οι εργαζόμενοι ότι κρυφές συναντήσεις με την Διοίκηση της εταιρείας έχετε πράξει εσείς.
 Εμείς δεν συμμετείχαμε σε ιδιωτική συνάντηση με τους εκπροσώπους της εταιρείας κατά την επίσκεψη πολιτικού αρχηγού κόμματος παρά μόνο εσείς, που ανήκετε στον πολιτικό αυτό χώρο παρακάμπτοντας την Διοίκηση του Σωματείου!!!
 Για το τυχοδιωκτικό συνδικαλισμό που έχετε το θράσος να μας κατηγορείτε σας θυμίζουμε, ότι στις περασμένες εκλογές του Σωματείου μας, εσείς ως «Ταξική Προοπτική» παροτρύνατε όσους εργαζόμενους μπορούσατε να επηρεάσετε, να μην ψηφίσουν για όλα τα όργανα αποσπώντας έτσι δύναμη του Σωματείου για να τους χρησιμοποιήσετε στα κλαδικά Σωματεία που ελέγχονται από την παράταξή σας !!!
 Αυτά λέγονται εκφυλιστικά φαινόμενα συνάδελφοι της «Ταξικής Προοπτικής» .
 Αρκετά όμως ασχοληθήκαμε μαζί σας. Οι εργαζόμενοι σας γνωρίζουν καλά. Η υποκρισία και το ψέμα σας, ήδη έχουν κριθεί.
 Η πλειοψηφία του Δ.Σ. του Σωματείου μας, ποτέ δεν πρόκειται να παραπληροφορήσει τους εργαζόμενους, ποτέ δεν πρόκειται να αλλάξει πορεία από το να υπερασπίζεται τα συμφέροντα και μόνο των εργαζομένων.
 ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 ΒΑΣ. ΚΟΥΤΟΥΛΟΥΛΗΣ                    ΧΡ. ΑΝΤΩΝΟΥΔΗΣ

ΑΠΚΟ – ΜΟΡΝΟΣ

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget