Λιβαδειά - Συνελήφθη 38χρονος κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών

Ο δράστης είχε διαπράξει μέσα σε λίγες ώρες, τουλάχιστον (3) κλοπές – διαρρήξεις από σταθμευμένα αυτοκίνητα (Ι.Χ.Ε. & Ι.Χ.Φ.) στην περιοχή της Λιβαδειάς. Από την κατοχή του κατασχέθηκαν μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων και χρηματικό ποσό, ενώ σημειώνεται ότι έχει απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις Διωκτικές Αρχές για παρόμοια και όχι μόνο αδικήματα. 
Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, συνελήφθη άμεσα χθες (27-05-2016) το μεσημέρι στη Λιβαδειά, ένας 38χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών, κατ’ επάγγελμα, κατά συνήθεια και κατ’ εξακολούθηση.
 Ειδικότερα, ο 38χρονος είχε διαπράξει μέσα σε λίγες ώρες την 26/27-05-2016, τουλάχιστον τρεις (3) κλοπές – διαρρήξεις από σταθμευμένα αυτοκίνητα (Ι.Χ.Ε. & Ι.Χ.Φ.) στην ανωτέρω περιοχή, από το εσωτερικό των οποίων είχε αφαιρέσει διάφορα προσωπικά έγγραφα & αντικείμενα των παθόντων.
 Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας και κατόπιν αξιολόγησης – αξιοποίησης στοιχείων, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέρος των αφαιρεθέντων από τα οχήματα αντικειμένων και χρηματικό ποσό, την προέλευση του οποίου δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει.
 Σημειώνεται ότι ο 38χρονος έχει απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις Διωκτικές Αρχές για τη διάπραξη παρόμοιων και όχι μόνο αξιόποινων πράξεων, ενώ η έρευνα συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, προκειμένου να διακριβωθεί η εμπλοκή του και σε άλλες περιπτώσεις κλοπών – διαρρήξεων οχημάτων.
 Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λιβαδειάς.

Λιβαδειά

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget